Ana SayfaDedikoduİbo'dan Aleyna'ya Psikolojik Destek Tavsiyesi!

İlgili Postlar

İbo’dan Aleyna’ya Psikolojik Destek Tavsiyesi!

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında olan Aleyna Tilki her paylaşımıyla gündeme damgasını vursa da son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla eleştiri yağmuruna tutuluyor. Sergilediği tutumlarla tepki çeken Tilki’nin yaşadığı süreç ise yaşına bağlanıyor. Küçük yaşta ünlenmenin hem getirisi hem de zorluğu olduğunu savunan İbo’dan Aleyna’ya psikolojik destek tavsiyesi ise gündeme damgasını vurdu.

Sosyal Medyadan Eleştiri Yağmuru

Her paylaşımıyla dikkat çeken Aleyna Tilkin’in “Beni kıskanın” açıklamasıyla paylaşmış olduğu fotoğraf sevenleri ve takipçileri tarafından büyük eleştiriler aldı. Tutumunun yaşına uygun olmadığını ve kötü örnek içerdiğini savunan takipçilerinin yanı sıra başarılı şarkıcının uyuşturucu kullanmaya başladığı iddialarının çıkması sevenlerini endişelendirdi.

Aleyna Tilki’nin gözyaşları ve kayıp haberi reklam mıydı?

Türkiye’ye Sadece İş İçin Geliyor

Kısa zamanda büyük bir başarı ve hayran  kitlesi yakalayan Aleyna Tilki vaktinin çoğunu yurt dışında geçiriyor. Bir dünya starı olma hayali olan genç şarkıcı bunun için görüşmeler yaptığını açıklarken sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda büyük tepki görüyor. Tilki’nin sadece iş için Türkiye’ye gelmesi ise hayranları tarafından tepkiler görüyor.

İbo’dan Aleyna’ya Psikolojik Destek Tavsiyesi!

90’lı yıllarda küçük yaşına rağmen herkesi etkileyen ve Küçük İbo lakabıyla tanınan İbo bugün katıldığı bir magazin programında Aleyna Tilki hakkında sert eleştiriler yaptı. Çocuk yaşta ünlenmenin zor olduğunu ancak Tilki’nin başarılı bir ekiple çalıştığı için şanslı olduğunu savunan İbo Tilkin’in son dönemlerdeki davranışlarını zirvede olmasından kaynaklandığını söyleyerek, “Psikolojik destek alması gerekiyor. Ben almadım ama keşke zamanında alsaydım. Daha sağlıklı olurdu. Bize yol gösteren yoktu o zamanlar.” dedi.

Aleyna Tilki Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler