Ana SayfaDedikoduGonca Vuslateri Ve Özgür Mumcu Aşkı Ne Zaman Başladı?

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri Ve Özgür Mumcu Aşkı Ne Zaman Başladı?

Gonca Vuslateri geçtiğimiz ayın sonunda 2,5 buçuk senedir evli olduğu Edip Burak Ertoğan ile boşanmıştı. İkili tarafından boşanmanın gerekçesi hiçbir şekilde açıklanmadı. Geçtiğimiz gün ise Gonca Vuslateri’nin Özgür Mumcu ile el ele görüntülenmesi gündeme bomba gibi düştü. İkili arasında yeni bir aşkın başlaması da Gonca Vuslateri ve Özgür Mumcu aşkı ne zaman başladı sorusunu akıllara düşürdü.

Tek Celsede Boşandılar

2,5 senedir evli olan Gonca Vuslateri ve Edip Burak Ertoğan çiftinin ilişkilerinde bir sorun yok gibi dursa da ikili ani bir kararla boşanmak için mahkemeye başvurdu. Boşanma nedeni hakkında açıklama yapmamayı tercih eden çift 20 Nisan’da mahkemeye başvurarak, 30 Nisan tarihinde evliliklerini tek celsede bitirdiler.

Gonca Vuslateri’nin Bilinmeyenleri!

Mal Veya Tazminat Talep Etmediler

Boşanma ile ilgili olarak Gonca Vuslateri sadece ayrılık kararı aldıklarını ve içinde bulundukları durumun hassas bir durum olduğunun altını çizerek anlayış beklediğini açıklamıştı. Anlaşmalı olarak boşanan çiftin birbirlerinden maddi manevi tazminat ya da nafaka talep etmedikleri ve mal paylaşımı yapamadan boşandıkları öğrenildi. Bu ani boşanmanın nedeni ise merak edilen konular arasında hassasiyetini korumaya devam etmişti.

Gonca Vuslateri Ve Özgür Mumcu Aşkı Ne Zaman Başladı?

Geçtiğimiz gün Gonca Vuslateri ve Özgür Mumcu gece sokakta el ele yürürken kameralara yakalandı. İkilinin birbirlerine olan yakınlıklarından ilişki de oldukları anlaşılsa da, yeni boşanan Gonca Vuslateri’nin yeniden bir aşka yelken açması herkesi şaşırttı. Bu aşkın ne zaman başladığının bilinmemesi de Vuslateri’nin evliliğini tek celsede bitiren nedenin Özgür Mumcu aşkı olup olamayacağını akıllara düşürdü.

Gonca Vuslateri Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler