Ana SayfaDizilerLeke 8. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Arda Hastanede Bulunuyor!

İlgili Postlar

Leke 8. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Arda Hastanede Bulunuyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizilerinden Leke 7. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Birkan, Arda’nın öldüğünü sanarak ona soyulmuş süsü vererek bir yere bırakıyor. Yasemin, Arda’yı öldürdüğü için büyük vicdan azabı yaşıyor. Yasemin, teslim olmak için kardeşiyle vedalaşıyor. Birkan, onun polise gitmesine engel oluyor ve Yasemin’i evine götürüp bağlıyor. Öldü sanılan Arda, hastanede bulunuyor.

Salı Dizileri 2019

Arda Hastanede Bulunuyor!

Birkan, Arda’yı bırakıyor ama saati çok değerli olduğunu için onu alıyor. Arabasının Yasemin’in evinin önünde olduğunu hatırlayıp geri dönüp arabasını da yok ediyor. Cem, elinde çiçeklerle Yasemin’in kapısına geliyor ama Yasemin korkusundan kapıyı açmıyor. Cem’de kendisini affetmediğini zannediyor. Çiçekleri kapıya bırakıp gidiyor.

LEKE 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Birkan, Yasemin’in evine gidip onu teselli ediyor. Hemde onun için yapamayacağı hiçbir şey olmadığını söylüyor. Serpil’i şirket telefonundan birileri arayıp Şirin’in gecelik fiyatını soruyor. Şirin’in, ağzından Arda’ya Hoyo’da çalıştığını öğreniyor. Serpil, Keto’yu arayarak Şirin’i bulup getirmesini, artık onun işini bitireceğini söylüyor. Keto, Şirin’i götürüp annesine emanet ediyor ve Serpil’e de bulamadığını söylüyor. Birkan, Şirin’in yerini tespit ettiriyor. Şirin, kaçarak Yasemin’e sığınıyor ve kendisini pazarlayan kişinin Serpil olduğunu öğreniyor.

Cem, Serrpil’in yanına gidip Yasemin’in ona olan borcunu ödüyor. Yasemin, bundan habersiz işe gitmiyor ve teslim olmak için Sevgi Evine didiyor. Orada Nevin ablasını görünce içi rahatlıyor. Murat’la vedalaşıp giderken Birkan, ona teslim olursa kendi başının da yanacağı için onu alıp evine götürüp bağlıyor. Arda’nın halası onu merak edip şirkete gidiyor. Ama Arda’nın nerede olduğundan kimsenin haberi yoktur. Başına bir şey geldiği için endişelenen Cem’de kardeşini aramaya başlıyor.

Mehmet, Cem’e herkesin içinde Fisher’e sevgilisi Yasemin’i gönderdiğini söylüyor. Cem’le birbirlerine giriyorlar. Cem, Yasemin’in yanına gidip o fotoğrafı gösteriyor. Yasemin, açıklayabileceğini söylediğinde onu dinlemeyip her şeyin bittiğini söylüyor.

Arda’nın hastanede bulunduğu haberi Birkan’a geliyor. Yasemin’i bağladığı yerden çözüp ona Arda’nın ölmemiş olduğunu söylüyor. Cem de kardeşinin hastanede olduğunu öğreniyor ve hastaneye koşuyor. Bu arada Fisher, yolsuzluk yaptığı için işine son verilip tutuklandığı haberi geliyor. Mehmet, bunu öğrenince mutlu oluyor. Ama daha sonra otelde Yasemin’in Fisher’e tokat attığı videosu internete düşüyor. Cem de bu videoyu izleyip Yasemin’in masum olduğunu anlıyor.

 Leke 7. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Yasemin Polise Teslim Olacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler