Ana SayfaDizilerKızım 34. Final Bölümü Fragmanı Geldi! 'Benim Kocaman Bir Ailem Var'

İlgili Postlar

Kızım 34. Final Bölümü Fragmanı Geldi! ‘Benim Kocaman Bir Ailem Var’

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım 34. final bölümüyle 31 mayıs cuma günü ekranlara veda edecek. Kızım dizisinin final bölümü izleyenleri hem duygulandıracak hem de mutlu edecek. Terk edilmiş ve hasta Öykü’nün hayal bile edemeyeceği büyük bir ailesi oluyor. Duygularını defterine yazan Öykü, ‘ Benim kocaman bir ailem var’ sözleriyle mutluluğunu dile getiriyor.

Cuma Dizileri 2019

‘Benim Kocaman Bir Ailem Var’

Kızım 34. final bölümü fragmanı yayınlandı. Öykü, defterine yazdığı satırları okuyor. Kendisinin çok şanslı bir çocuk olduğunu, kendisini seven çok güzel bir annesiyle babasının ve çok yakışıklı iki tane amcasının olduğunu söylüyor. Öğretmenini, hacı ninesini ve arkadaşlarını da unutmuyor. Eskiden çok yalnız olduğunu ama şimdi kocaman bir ailesi olduğunu söylüyor.

İşte Kızım 34. final bölümü fragmanı..

KIZIM 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Cemal’in güvenlik olarak çalıştığı yerde garson olarak işe başlar. Uğur’da bulaşıkçı olarak işe girer. Candan, yemek hazırlar ve Sevgi’yi de çağırır. Sevginin babası Uğur’la görüşmesini istemediğini için yemeğe gitmesine izin vermez. Ama Sevgi babasını dinlemez ve yemeğe gider. Sevgi’nin moralinin bozuk olduğunu Uğur fark eder. Sevgi yolda da bir şey konuşmayınca, Uğur, Sevgi’yle bir an önce evlenmeye karar verir ve Sevgi’yi arayarak yarın akşam onu istemeye geleceklerini söyler.

Sevgi, babasına hiçbir şey anlatamaz. Demir, Candan, Cemal ve Uğur ellerine çikolata ve çiçeklerini alarak Sevgi’yi istemeye giderler. Sevgi’nin babası haberi olmadığı için bu durumu hoş karşılamaz.. Uğur’un aldığı çiçeklerden alerji olur ve fenalık geçirir. Sevgi’nin babasına duygusal konuşması ile razı olur ve kızını Uğur’a vermeyi kabul eder.

Demir, okulda yüz lirayı Öykü’nün verdiğini öğrenir. Öykü’ye bunun hesabını sormak için yanına gittiğinde uyuduğunu görür. Ama Öykü, uykusunda paraları parkta bulduğunu söyler. Demir, aynı mahallede yaşayan yaşlı bir adamın emekli parasını pakta kaybettiğini söylediği aklına gelir.

Demir, adama parasını vermek için kahvede bekler. Ama adam gelmeyince, kahvenin sahibine geldiği zaman kendisini aramasını ister. Kahvede oturanlar Demir’in cebindeki zarfı görür adamı arayıp kaybettiği parayı Demir’in çaldığını söylerler. Polislerle gelen adam Demir’den şikayetçi olduğunu söyler. Demir üzerinde paralarla yakalanınca ‘ben çalmadım’ dese de kimse ona inanmaz.

Kızım 34. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir Hırsızlıktan Tutuklanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler