Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 87. Final Bölümü Fragmanı! Esma'nın Acı Haberi Boranları Yıkıyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 87. Final Bölümü Fragmanı! Esma’nın Acı Haberi Boranları Yıkıyor!

Star Tv ekranlarının üç sezondur yayınlanan dizisi İstanbullu Gelin 87. final bölümü ile 31  mayıs cuma akşamı izleyicisi ile son kez buluşacak. Dizinin son bölümünde; Esma, Garip’in ölümünden sonra kendisini toparlayamamış ve Süreyya’dan ölmesine yardım etmesini istemişti. Etmezse kendisinin çareler bulacağını söylemişti. İstanbullu Gelin final bölümünde Esma intihar ediyor. Esma’nın acı haberi Boranları yıkıyor.

Cuma Dizileri 2019

Esma’nın Acı Haberi Boranları Yıkıyor!

İstanbullu Gelin 87. final bölümü fragmanı yayınlandı. Garip’in ani ölümünden sonra aklını yitiren ve kendine gelemeyen Esma’nın ölüm haberi Boranları perişan ediyor. Oğulları annelerinin tabutunu omuzlarına alıp son görevlerini yerine getiriyor.

İşte İstanbullu Gelin 87. final bölümü fragmanı..

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM ÖZETİ! 

Esma hanım, bir yandan alzheimer hastalığı ile mücadele ederken, yıllar sonra tekrar bir araya gelip evlendiği Garip’i kaybetmeyi kaldıramıyor. Sürekli onun hayaliyle yaşayan Esma’yı çocukları hastaneye yatırır. Garip’in ölümünü kabullendiğinde ise artık yaşama sevinci kalmamıştır. Süreyya’ya günahı her neyse kendi boynuna olduğunu kendisine ölmesi konusunda kendisine yardım etmesini ister. Eğer Süreyya, yardım etmezse kendi başka çareler bulacağını söyler. Süreyya, Esma’nın bu isteği karşısında donar kalır.

Esma’nın isteği Süreyya’yı büyük bir bunalımın içine sokar. Esma hanım hastaneden eve gelir. Süreyya bir an olsun onu yalnız bırakmaz. Ama, Faruk’un gelip Süreyya’nın söylediği şarkıyı bir yapımcının dinleyip kendisi ile görüşmek isteğini duyunca sevinemez bile. Faruk’la gidip yapımcıyla konuşur. Uzun bir konser zinciri olacağını öğrenir. Hep hayal ettiği bu teklifi bile Esma’nın kendisine ihtiyacı olduğu için kabul etmek istemez. Ama Faruk ısrar eder.

Adem’le Güneş, evlat edinmek için apar topar evlenir. Evlendikleri haberini Dilara’ya Adem verir. Dilara, Adem’le evlendiklerinde onun kendisine söylediği sözler aklına gelir ve üzülür. Adem’le Güneş’in evlilikleri Boranlar konağında aile arasında bir yemekle kutlanır. Faruk, annesiyle dans eder.

Faruk ve Fikret annelerinin yeni halini gördükçe kahrolurlar. Evdeki tüm aynaları toplayıp kaldırırlar. Esma, eline aldığı küçük aynada kendisini görür ve tanıyamaz. Faruk, annesini sakinleştirmeye çalışır.

İstanbullu Gelin 86. Bölüm Fragmanı İzle! Esma Garip’in Ölümünü Kaldıramıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler