Ana SayfaDizilerHercai 12. Bölüm Sezon Finali Fragmanı! Reyhan Miran'a Karşı Yumuşuyor!

İlgili Postlar

Hercai 12. Bölüm Sezon Finali Fragmanı! Reyhan Miran’a Karşı Yumuşuyor!

Atv’nin yeni reyting rekortmeni dizisi Hercai 12. sezon finali bölümüyle 31 mayıs cuma akşamı ekranlara gelecek. Miran’in Reyhan’ı kaçırmasından sonra, Azat’da Gönül’ü kaçırmıştı. Miran, Reyhan’dan son bir şans daha istiyor. Kendisine 24 saat süre vermesini her şeyi değiştireceğini, bu süre sonunda yine kendisine güvenmezse ne derse onu yapacağını söylüyor. Reyhan Miran’a karşı yumuşuyor.

Cuma Dizileri 2019

Reyhan Miran’a Karşı Yumuşuyor!

Hercai 12. sezon finali bölümünün fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Reyehan, Miran’a bugünden yarına ne değiştireceğini soruyor. Miran ise çok şey değiştireceğini söylüyor. Eğer gideceğim derse bir daha karşısına çıkmayacağını söyleyen Miran, Reyhan’ı yumuşatıyor ve el ele tutuşup öpüşüyorlar. Gönül bir fırsatını bulup, Azatı’ı vuruyor. Hazar, Reyhan’ı Miran’a vermeyeceğini haykırıyor.

İşte Hercai 12. bölüm fragmanı..

HERCAİ 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Miran, Reyhan’ı atına bindirip götürüyor. Reyhan’ın çığlıklarını duyan konaktakiler onlara yetişemiyor. Miran, Şadoğlular’ın kendilerini bulmalarını geciktirmek için arabalarının önünü kapattırmıştır. Azat, Reyhan’ı ölüm pahasına da olsa bulacağını söylüyor ve Aslanbeyler’in konağına gidip Gönül’ü alıyor. Gönül, Reyhan’ın başına gelenlerin kendi başına geleceğinden çok korkuyor. Sultan’da kızının kaçırıldığını duyunca deliye dönüyor.

Cihan, abisinin karşısına çıkıyor ve tüm başlarına gelenin Reyhan’ın yüzünden olduğunu söylüyor. Hazar, Fırat’ı bulup onu döverek elinden telefonu alıp Miran’ı arıyor. Miran’a, kızını bırakmazsa Fırat’ı öldüreceğini söylüyor. Reyhan, babasına elini kana bulamamasını söylüyor. Miran çok uzaklara gideceklerini söylüyor ve  telefonu kapatıyor. Telefonu kapattığı için Gönül’ün kaçırıldığından da haberi olamıyor.

Reyhan, babasının Fırat’ı öldüreceğine endişelenirken, Miran’ın Hazar’ın bunu yapamayacağını söyler. Reyhan, babasının birini öldüremeyeceğini biliyorsa nasıl onun annesiyle babasını öldürdüğüne inandığını soruyor.

Nasuh ağa, Reyhan’ın öldürülmesini, onun ölümünün de Aslanbeyler’den bilinmesini istiyor. Hazar, jandarmaya gidip kızının kaçırıldığını söyleyerek Miran’dan şikayetçi oluyor. Miran, Reyhan’ı bir otele götürüyor. Reyhan, Miran uyurken ona büyük bir aşkla bakıp ‘keşke bu kadar kötü olmasaydın’ deyip oradan kaçıyor.

Miran, Reyhan’ı buluyor ve ondan 24 saat süre istiyor. Kendisine inanmazsa o zaman gitmesine izin vereceğini bir daha karşısına çıkmayacağını söylüyor.

Hercai 12. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Reyhan Miran’a İkinci Bir Şans Verecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler