Ana SayfaDizilerÇarpışma 24. Final Bölümü Fragmanı Geldi! Cansız Bu Seferde Aylin'i Kaçırıyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 24. Final Bölümü Fragmanı Geldi! Cansız Bu Seferde Aylin’i Kaçırıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Çarpışma final yapma kararı aldı. Çarpışma 24. final bölümü ile yarın akşam ekranlara son kez gelecek. Dizinin son bölümünde Kadir, Zeynep’i Cansız’ın elinden kurtarmayı başarmış ve ona evlenme teklif etmişti. Kutlamak için eylence mekanına giden iki sevgilinin hevesleri kursaklarında kalır. Cansız, Zeynep’in arkasından gelip onu bıçaklar. Cansız bu seferde Aylin’i kaçırıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Cansız Bu Seferde Aylin’i Kaçırıyor!

Çarpıyma 24. final bölümü fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kadir, Zeynep’i yaralanmış bir şekilde buluyor.Kucağına alıp hastaneye götürüyor. Kadir, Zeynep’in bıraktığı videoyu izliyor. Cansız, Aylin’i kaçırıyor. Bunu duyan Kadir, deliye dönüyor ve Cansız’ı bulup öldürmekten başka çaresi olmadığını söylüyor. Veli’de ona yardım ediyor.

İşte Çarpışma 24. final bölümü fragmanı..

ÇARPIŞMA 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Cansız, Kadir’e ve Zeynep’e butona aynı anda basarlarsa kurtulabileceklerini söyleyerek oradan uzaklaşır. Tüm emniyet oraya gelir. Kadir, Zeynep’le birlikte karar verip kabloyu kesip ikisi aynı anda butondan elini çeker. Tüm emniyet ekibi dışarıda olacakları korku içinde beklerler. Zeynep’le Kadir’in, birlikte dışarı çıktıklarını görünce derin bir nefes alırlar.

Kadir, Veli’ye Cansız’ı öldürmesini söyler. Veli Cansız’ın peşine düşer ve onu bulduğu yerde kıstırır. Tüm ailesinin intikamını alırcasına Cansız’ın üzerine kurşun sıkar. Cansız ağır bir şekilde yaralanır. Cansız’ın vücudundaki iki kurşun çıkartılır ama bir kurşun içeride kalır.. Gelen doktor Cansız’a, hastaneye gitmezse öleceğini söyler. Ama Cansız ölüm döşeğinde de olsa Zeynep için yeni bir ölüm planı düşünmeye başlar.

Kadir, Zeynep’i alıp eve getirir. Kızına kavuşan Zeynep, onunla doyasıya hasret giderir. Aylin, Kadir’e annesini getirdiği için çok teşekkür eder. Kadir, artık hiçbir şeyi ertelemek istemeyeceğini annesine söz verdiği için Zeynep’e evlenme teklifi eder. Zeynep, Kadir’in teklifini kabul eder ve bunu kutlamak için bir eylence mekanına giderler. Cansız, Zeynep’i öldürmek için orada pusu kurmuştur. Veli, durumu son anda öğrenir ve onları kurtarabilmek için o mekana gider. Kadir’i uyarmak için silahını ateşler. Silahlar patlayınca Cansız, Zeynep’in arkasından yaklaşıp onu bıçaklar.

Çarpışma 24. Bölüm Fragmana Geldi Mi? Cansız Zeynep’i Öldürdü Mü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler