Ana SayfaDizilerKadın 64. Bölüm Sezon Finali Özeti! Korkunç Kazadan Kurtulabilecekler Mi?

İlgili Postlar

Kadın 64. Bölüm Sezon Finali Özeti! Korkunç Kazadan Kurtulabilecekler Mi?

Fox Tv’nin fenomen dizilerinden Kadın 64. sezon finali bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Bahar, Şirin’le Sarp’ın fotoğraflarını gördükten sonra Sarp’a karşı duyguları değişiyor. Bahar, Sarp’la yüzleşiyor ama onu affedemiyor. Şirin’in son yaptıklarından sonra Enver, onu evden kovuyor. Bahar, sokakta aniden fenalaşıp yere yığılıyor. Sarp, onu kucağına alıp Arif’in arabası ile hastaneye götürürken kaza geçiriyorlar. Korkunç kazadan kurtulabilecekler mi?

Salı Dizileri 2019

Korkunç Kazadan Kurtulabilecekler Mi?

Kadın dizisinin sezon finali bölümünde; Ceyda, oğlu ile Emre’yi birlikte görmenin mutluluğunu yaşıyor. Bahar, Sarp’la yüzleştiğinde ona inanmıyor. Sarp, Bahar’ı kendisine inanmadığı için suçluyor ve kendisine inanmamasının sebebini Arif’e aşık olduğu için olduğunu söylüyor. Yaşadıklarından artık bunalan Bahar, ondan nefret ettiğini haykırıyor. Enver, Şirin’e restini çekiyor ama Şirin yine kötülük düşünmekten geri kalmıyor.

KADIN 64. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bahar, Arif ve Kısmet’in yanında Sarp’a fotoğraflar hakkında konuşmak istediğini söylüyor. Sarp, önce anlamamazlıktan geliyor. Ama Bahar, Şirin’le sevişme fotoğraflarını deyip Sarp’ı köşeye sıkıştırıyor. Bahar, tüm öfkesini Sarp’a kusuyor. Bahar, Sarp’a onunla tanışmasının, evlenmesinin ve ondan çocuk yapmasının bir hata olduğunu söylüyor. Sarp, Bahar’a kendisinin nasıl bir adam olduğunu hatırlamasını istiyor ve kendisine inanmadığı için ona sitem ediyor. Sarp, Bahar’ın Arif yüzünden kendisine inanmadığını söyleyince Bahar iyice sinirleniyor ve Sarp’a tokat atıp ondan nefret ettiğini söylüyor.

Enver, Şirin’e resti çekiyor ve evden kovuyor. Şirin, utanmadan önce Sarp’ın evine gidiyor. Sarp da onu kovuyor. Merdivenlerden inerken Şirin’i görüyor. Babasının kendisini kovduğunu, onun yanında kalmak istediğini söyleyince Bahar, illa onu öldürmesini mi istediğini söyleyip kovuyor. Şirin arsız arsız Emre’nin yanına gideceğini söylüyor.

Ceyda, Emre’nin onu evine alacağına inanmıyor. Şirin, Emre’ye sokakta kaldığını söyleyince kendisinde kalabileceğini söylüyor. Sarp, çocuklarıyla birlikte okuldan dönerken, Bahar annesiyle birlikte onları görür. Bahar, zoraki çocuklarına gülümser. Daha sonra birden yere yığılır. Çocuklar annelerini öyle görünce deliye dönerler. Sarp, hemen Bahar’ı kucağına alıp Arif’in arabasına bindirir. Araba yolda kaza yapar.

Şirin’in Bahar’a Yaptıkları Bu Kadarda Olmaz Dedirtti! Kadın 63. Bölüm Özeti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler