Ana SayfaDizilerSurvivor Tarihinde Bir İlk Yaşanacak! 81. Bölümde Ödül Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor Tarihinde Bir İlk Yaşanacak! 81. Bölümde Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor Türkiye- Yunanistan yarışmasının son bölümünde Acun Ilıcalı, Survivor tarihinde ilk kez oynanacak bir oyunun müjdesini verdi. Survivor tarihinde bir ilk yaşanacak. Yarışmacılar bu sefer mutfakta ter dökecek ve Master  Chef’in ünlü şefleri onlara puan verecek. Survivor’un son bölümünde ödül oyununu kim kazandı belli oldu.

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor Tarihinde Bir İlk Yaşanacak!

Acun Ilıcalı, yarışmacılara Survivor tarihinde ilk kez bir oyun oynayacaklarını, bu oyunu bir tek onların yaşayacağını ve çok değişik bir oyun olduğunu acayip zevk alacaklarını söyleyip yarışmacıları merak içerisinde bıraktı. Oyun başlayana kadar yarışmacıların haberi olmayacağı oyunu gören yarışmacılar şok olacaklar.

İşte Survivor 82. bölüm fragmanı…

 

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Survivor son bölümde ödül oyununda Dalaka ile Damla arasındaki mücadele büyük heyecana sahne oldu. Acun Ilıcalı, daha önce böyle bir şey görmediğin dile getirdi. Atışlarda başa baş giden iki yarışmacı saniyelerle yarıştılar. Saniye farkıyla mücadeleyi kazanan Damla oldu.

Acun Ilıcalı, haftanın en iyi performansını açıklamadan önce kazanan yarışmacıların ekmek arası köfte ve cacık yiyeceklerini söyledi. Ödülü kazanan yarışmacılar kadınlarda Seda ve Dalaka, Erkeklerde ise Bora ve Panogiotis oldu.

YARIŞMACILAR SON OYLAMA İÇİN OY İSTEDİLER!

Bora; Yıllardır düşlediği yerde olduğunu, ciddi bir mücadele verdiğini ve isteğinin o koltuklardan birinde oturup son kalkan olmak istediğini söyledi.

Okay; Survivor’da birinciliği de gördüğünü, başarısız da olduğunu, adadaki arkadaşlarına elinden geldiğince yardım ettiğini, oraya kendisi ve ailesi için geldiğini söyledi.

Büşra; Hedefleri için orada olduğunu, şimdiye kadar eleme adayı olmadığını ve sevenlerinden SMS göndermelerini istedi.

Seda; Kendisi için oranın çok kıymetli olduğunu ve kendisinin kadın şampiyon olmak istediğini söyleyerek destek istedi.

Emre; Kendini geliştirdiğini ve gelecek yıllarda All Star’da yer almak istediğini söyledi.

Sude; İnsan ne kadar güçlü olduğunu ve kalabildiğini orada anladığını söyleyen Sude, bundan sonrasını da hak ettiğini söyledi.

Yusuf; İlk günkü kadar heyecanlı olduğunu, elinden geleni yaptığı için içinin rahat olduğunu ve büyük hayallerine ulaşmak için Türk halkından destek istediğini söyledi.

Hikmet Survivor’a Veda Etmek Zorunda Kaldı! Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler