Ana SayfaDizilerHikmet Survivor'a Veda Etmek Zorunda Kaldı! Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Hikmet Survivor’a Veda Etmek Zorunda Kaldı! Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 17. haftada Türkiye Yunanistan’da Siyah ve Beyaz takım ile Survivor Yıldızlar takımı karşı karşıya geldi. Cumartesi ve pazar günleri oynanan oyunlarda iki dokunulmazlığı da Siyah ve Beyaz takım kazanarak Çeşme’de tatil ödülünün sahibi oldular. Hikmet talihsiz bir sakatlık yaşamıştı ve tekrar oyunlara dönemedi. Hikmet Survivor’a veda etmek zorunda kaldı. Hikmet gözyaşları içerisinde arkadaşlarıyla vedalaşıp adadan ayrıldı.

Hikmet Tuğsuz Kimdir?

Hikmet Survivor’a Veda Etmek Zorunda Kaldı!

Survivor 17. hafta son bölümde efsane yarışmacılar ile yeni yarışmacılar karşı karşıya gelerek ödül oyunu oynandı. Oyunlar sırasında Nagehan parkurdan düştü ve korku dolu anlar yaşattı.

Survivor Türkiye- Yunanistan’de Beyaz takımda yer alan Hikmet talihsiz bir sakatlık yaşayarak hastaneye kaldırılmıştı. Doktorların raporu ile Survivor’a veda etmek zorunla kaldı. Hikmet gözyaşları içinde Survivor’a elenerek veda etmeyi tercih ettiğini söyledi. Hikmet arkadaşları ile vedalaşırken duygu dolu anlar yaşadı ve arkadaşları Hikmet’in bu şekilde gitmesine çok üzüldüler.

İşte o anlar..

ADA KONSEYİ’NDE NELER OLDU?

Survivor 2019 bundan sonra hızlı bir eleme süreci başlattı. Cumartesi günü başlatılan toplu oylama salı günü sona erecek. Yarışmacılar yapılan oylamaya göre elenecek. Yarışmacılar söz alarak kendilerine destek vermelerini istediler.

Yusuf; 24 yaşında ve profesyonel dövüşçü olduğunu, Çok büyük hayallerinin olduğunu, Dünyanın birçok yerinde bayrağımızı dalgalandırdığını, bundan sonrasının Türk halkının kararına bıraktığını söyledi.

Sude; Hayatı boyuncu olduğunu gibi Survivor’a da bir hedef için geldiğini, 4. ayını geride bıraktığını, performansını ve karakterini sergilemek için yeterli bir süre olduğunu ve kendine güvendiğini dile getirdi.

Emre; Bu dünyada herkesin özgün ve özgür olduğunu, kendisini sınamaya sevdiğini ve Survivor’un kendi dünyası olduğunu söyledi.

Seda; Survivor’da çok mutlu olduğunu, kendine güvendiğini, en çok istediği şeyin çocuklarının kendisi ile gurur duyması olduğunu ve buraya kadar gelip sonuna kadar kalmanın bir mucize olduğunu söyledi.

Büşra; Survivor’un çok güzel bir platform olduğunu, çok zorlandığı dönemlerin de olduğunu ve daha fazla ilerlemek istediğini söyledi.

Okay; Hayatı boyuncu güzel insanlar biriktirdiğini, 4 aydır gerek karakterini, gerekse performansını gördüklerini ve şuan desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.
Bora; Survivor’un muhteşem bir yer olduğunu, kendisini doğru ifade ettiğini düşündüğünü, son virajda kendisini sevenlerin desteklerini beklediğini söyledi.

Survivor’da Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler