Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 17. Bölüm Sezon Finali Özeti! Yıldırım'ın Üzerine Kurşunlar Yağıyor!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 17. Bölüm Sezon Finali Özeti! Yıldırım’ın Üzerine Kurşunlar Yağıyor!

Star Tv ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen dizilerinden Kardeş Çocukları 17. sezon finali bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Ümran, mektupları Umay’ın gönderdiğini anlıyor ve aynı oyunu Ümran’da Umay’a oynuyor. Mektupları gönderenin Savaş zanneden Umay, Savaş’ın ölüm emrini veriyor. Ümran, kızını Yıldırım’a bırakıp uzaklara gitmeye karar veriyor ve Yıldırım’a her şeyi anlatan bir mektup yazıp ona veriyor. Yıldırım’ın üzerine kurşunlar yağıyor.

Pazar Dizileri 2019

Yıldırım’ın Üzerine Kurşunlar Yağıyor!

Reşat, Umay’ı şirkete çağırıp onu öldürmeyi planlıyordu. Tam silahı Umay’a doğrulttuğu sırada elleri titremeye başlar. Umay, Lebriz’i arayarak olanları duymasını sağlar. Reşat, silahı bırakıp sinir krizi geçirir. Lebriz onu hastaneye götürür. Yıldırım’da eve Sevaş’ı getirir. Ümran Hayat’ı almak için gittiği evde Savaş’la tanıştırılınca Yıldırım’a onu Umay’ın bulduğunu söyler ama Yıldırım kendisinin onu arayıp bulduğundan emin onun sözlerini kulak ardı eder.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 17. SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Savaş’ın Hayat’ı görmesi ile Hayat eve gizlice girdiği ortaya çıkar. Hayat, Savaş’ın ortaya çıkması ile Yıldırım’ın aynı yıllarda üçüncü bir kadınla daha ilişkisin olduğunu, iki kız kardeşin yıllarca boşa küs kaldığını düşünür. Annesi ile teyzesinin Savaş geldikten sonraki tavırlarını bir anlam veremez. Umay, Savaş’a eve gitmemesi konusunda uyarmıştı. Savaş’a bir çanta dolusu parası verir ve kaybolmasını ister.

Rezzan hanım ise Savaş’ın torunu olduğuna inanmadığı için gizlece DNA testi yaptırır. Ümran, mektup oyununun aynısını Umay’a yapar. Umay, tüm mektupları Savaş’ın gönderdiğini zanneder. Savaş, paraları alıp giderken bir saldırıya uğrar ve paraları kaptırır. Yıldırım onu yerde yatarken bulup hastaneye götürür. Hatta personele oğlu olduğunu söyler. Umay, Savaş’ın ölüm emrini verir. Adamlar onu almak için yola çıkarlar.

Ümran, oturup bir mektup yazar. Hayat’ın onun kızı olduğunu, onu karnında değil kalbinde büyüttüğünü yazıp valizini hazırlar ve mektubu Yıldırım’a verir. O sırada Hayat annesini görüp arkasından nereye gittiği sorar. Aynı anda Rezzan hanımda DNA sonucunu alıp evin önüne gelmiştir. Savaş, Yıldırım’a bir şey anlatması gerektiğini söylerken. Üzerlerine kurşun yağar. Savaş, Yıldırım’ın arkasına saklanır. Yıldırım vurulmuştur.

Aynı sıralarda, Reşat’da Umay’ın kahvesine zehir koyup onu zehirler. Umay yerde kıvranırken polisi arayan Reşat karısını öldürdüğünü söyler.

 Kardeş Çocukları 17. Bölüm Fragmanı İzle! Ümran Yıldırım’a Gerçekleri Anlatmak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler