Ana SayfaDizilerKuzgun 16. Sezon Finali Fragmanı Geldi! Behram'ın Yeni Hedefi Meryem!

İlgili Postlar

Kuzgun 16. Sezon Finali Fragmanı Geldi! Behram’ın Yeni Hedefi Meryem!

Star Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Kuzgun 16. sezon finali bölümü ile 29 mayıs çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Kuzgun Ferman’ın peşine düşmüş ve evinde babasının yanında bir çocukla çekilmiş fotoğrafını bulmuştu. Babasının yaşadığını düşünen Kuzgun onu bulmak için yemin eder. Dila’da Behram’ın Derviş olduğunu öğrenir. Dizinin yeni bölümünde, Behram’ın yeni hedefi Meryem olacak.

Çarşamba Dizileri 2019

Behram’ın Yeni Hedefi Meryem!

Kuzgun 16. sezon finali fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzgun, Meryem’e gidip Derviş’in dedeleri olduğunu söyler. Ali, Behram’a kardeşi ve kendi hayatları karşılığında kimi kaçırmasını istediğini soruyor. O da Meryem Cebeci diyor. Meryem’in kapısına birileri geliyor onu kaçırmak için. Kuzgun, Ali’nin kafasına silah dayıyor. Ali, kendisinin yapmadığını, Behram’ın istediğini söylüyor.

İşte Kuzgun 16. bölüm fragmanı..

KUZGUN 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Kudret, Dila’yı konuşmak için çağırır. Kudret, onun Kuzgun’u satmadığını ama Kuzgun’un onu sattığını söyler. Dila, sevkıyatı kimin ihbar ettiğini sorduğunda, Kudret cevap vermez ama Dila Kumru’nun ihbar ettiğini anlar. Kumru’nun tüm adımlarını takip ettirir. Kuzgun’dan Behram’ı kendisine vermesini isteyen Dila, veremeyeceğini anlayınca Kuzgun’u da takip ettirir.

Cihan, hastaneden taburcu olur. Kumru onun yanındayken Cihan telefona Derviş baba diye aça. Kumru, Derviş’in yanına gider. Derviş, basit bir terzi olduğunu söyler ama Kumru oradaki bir dükkana gizlenir. O gidince dükkana girip, babasına ait mektupları bulur ve Derviş’in aslında dedesi olduğunu anlar.

Derviş, Kuzgun’u babasının doğup büyüdüğü eve götürür. Kumru onları takip eder. Derviş, Kuzgun’a, Kumru’nun kendisini öğrendiğini söyler. Dila onları gizlenip izler. Derviş, Kuzgun ve Kumru’nun evden birlikte çıktıklarını görür. Çilingir çağırıp evin kapısını açtırır ve içeride, Behram’ın Derviş olduğunu öğrenir.

Behram’ın adamları Selçuk’u yakalarlar. Kuzgun, Dilan’ın kendisiyle evlenmeden önce Kudret’le çalışmaya başladığını ama kısa bir süre önce çalışmayı bıraktığını ondan öğrenir. Ferman’la da işbirliği halinde olduğunu öğrenen Kuzgun, Selçuk’un kaçmasına izin vererek onu takip ettirir. Selçuk, Ferman’la buluşup konuşur. Ferman’ın bir eve girdiği haberini alan Kuzgun o eve girer ve evde babasıyla bir çocuğun 2001 yılanda çekilmiş fotoğrafını bulur. Kuzgun, babasını bulmak için yemin eder.

Kuzgun 16. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kuzgun Babasının Yaşadığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler