Ana SayfaDizilerMüge Anlı'da Ecrin'in Amcasından Şok İtiraf!

İlgili Postlar

Müge Anlı’da Ecrin’in Amcasından Şok İtiraf!

Müge Anlı’nın programında yaşanan olaylar herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Herkes 22 gündür haber alınamayan Ecrin bebek için müjdeli bir haber beklerken, programda üvey amcanın itirafı şok etti. Üvey amcası Ecrin’le ilgili ne açıklamada bulundu? Detaylar haberimizde…

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı’da Ecrin’in Amcasından Şok İtiraf!

Müge Anlı’ya Doğum Günü Sürprizi!

Birçok olayın aydınlandığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp bebek Ecrin’le ilgili düğüm hala çözülemedi. Tüm gözler Samsun’da kaybolan 1.5 yaşındaki Ecrin Kurnaz’da. 22 gündür haber alınamayan Ecrin’e ne oldu? Ecrin’in üvey amcasından herkesi şok edecek bir açıklama geldi.

Müge Anlı Gözyaşlarına Boğuldu Bilseydim Böyle Bir Konu İşlemezdim!

“Ecrin’i Şeytan Götürmüş Olabilir”

Seda Akgül’den Müge Anlı’ya Eleştiri!

Müge Anlı’nın programında işlenen Ecrin’in kaybolması ile alakalı konuşmalar devam ediyor. 22 gündür haber alınamayan Ecrin’in amcası Ecrin’i Şeytan alıp götürmüş olabileceğini iddia etti. Hatice Kurnaz ve oğlu Özkan Kurnaz, köyde daha önce şeytanların insan suretiyle göründüğünü Ecrin’in de aynı şekilde kaçırıldığını anlatmaları hem stüdyoda hem de izleyenler tarafından tepkiyle karşılandı. Aile içerisinde herkesin böyle halisinasyonlar gördüğü ortaya çıktı.

Müge Anlı Canlı Yayında Ne Diyeceğini Bilemedi

Üvey amcanın attığı bu iddia sonucu stüdyoda herkes şok oldu. Müge Anlı konuyla alakalı tepkisini: “Madem şeytan aldı getirdi biz de jandarma da bu kadar aramasaydık, boşuna mı uğraştık” şeklinde dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler