Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki Uyuşturucu Mu Kullanıyor?

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Uyuşturucu Mu Kullanıyor?

Her yaptığı olay olan genç popçu Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini korkuttu. Ev halinin fotoğraflarını paylaşan Aleyna Tilki, takipçileri tarafından “uyuşturucu mu kullanıyorsun?” soru aldı. Peki, Aleyna Tilki uyuşturucu kullanıyor mu? Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki’nin Sosyal Medya Hesabı Kapatıldı!

Aleyna Tilki Uyuşturucu Mu Kullanıyor?

Aleyna Tilki 2 Günde 5 Milyon’u Geçti!

Genç yaşta birçok başarıya imza atan Aleyna Tilki, konuşulmaya devam ediyor. Dondurma markasının reklam yüzü olan Aleyna Tilki, başarısı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Aleyna Tilki yaptığı işlerin yanı sıra açıklamaları ve sosyal medya paylaşımları nedeniyle de eleştiriler alıyor. Son olarak ev fotoğrafını paylaşan Aleyna Tilki, takipçileri tarafından eleştirildi.

Yonca Evcimik’ten Aleyna Tilki hakkında bomba iddia!

Sosyal medya hesabından “Kıskan beni lütfen” notu ile 3 adet fotoğraf paylaşan Aleyna Tilki, fan sayfaları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutulsa da, takipçilerini endişelendirdi. Paylaştığı bu anlamsız pozlar nedeni ile “Sen ne içiyorsun”, “Kız bütün pozların uyuşturucu kullanmış gibi” yorumlarını alan 19 yaşındaki şarkıcı, takipçilerini uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle endişelendirdi.

Aleyna Tilki’nin Esmer Hali, Hayranlarını Şoka Soktu..

Fotoğraflarını paylaştıktan kısa süre sonra konuşulmaya başlayan Aleyna Tilki, uyuşturucu meselesi hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Genç popçunun takipleri ise konuyla alakalı bir açıklama beklemekte.

Aleyna Tilki Kimdir?

İşte Aleyna Tilki’nin Endişelendiren Pozları:

Aleyna Tilki Uyuşturucu Mu Kullanıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler