Ana SayfaKültür ve SanatEşref Kolçak'a Son Görev! Vasiyeti Yerine Getirilecek

İlgili Postlar

Eşref Kolçak’a Son Görev! Vasiyeti Yerine Getirilecek

Eşref Kolçak Kimdir?

Usta oyuncu Eşref Kolçak’ın hayata veda etmesi sanat camiasında derin üzüntüye sebep oldu. Eşref Kolçak’a son görev yerine getirilecek. Usta oyuncunun hangi isteği yerine getirilecek? Usta oyuncu Eşref Kolçak’ın vasiyeti haberimizde…

Eşref Kolçak Hayata Gözlerini Yumdu…

Eşref Kolçak’a Son Görev! Vasiyeti Yerine Getirilecek

Usta sinema sanatçısı 92 yaşındaki Eşref Kolçak’tan sevenlerine acı haber geldi. Uzun zamandır yoğun bakımda tedavi gören Eşref Kolçak, dün hayatını kaybetti. Ölümüyle tüm sanat camiasını ve sevenlerini yasa boğan Kolçak’ın vasiyeti yerine getirilmesi için harekete geçildi. Peki usta oyuncunun vasiyeti ne?

Hasta Yatağındaki Eşref Kolçak’a Sürpriz Doğum Günü

Usta oyuncu Kolçak, 2017 yılında kanser tedavisi gören oğlu Harun Kolçak’ın ölümünün ardından 9 yıl önce kaybettiği eşi Özcan Kolçak’ın Bursa’nın Gemlik ilçesindeki mezarının üzerine kendisi için mezar yaptırdı. Bir konuşmasında eşinin yanına mezar yaptırdığını söyleyen Eşref Kolçak, konuyla alakalı “Benim de mezarım orada. Eşimin yanına kendi mezarımı da yaptırdım. Eşimin mezarının üzerine defnedileceğim” demişti.

Vasiyeti Yerine Getiriliyor

Eşref Kolçak Tekrar Hastaneye Kaldırıldı!

Çoklu organ ve solunum yetmezliği ile hayatını kaybettiği açıklanan Eşref Kolçak, Salı günü ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmesi beklenen Kolçak, eşi Özcan Kolçak’ın mezarının üzerine gömülecek.

Eşref Kolçak'a Son Görev! Vasiyeti Yerine Getirilecek
Eşref Kolçak’a Son Görev! Vasiyeti Yerine Getirilecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler