Ana SayfaÜnlülerHasta Yatağındaki Eşref Kolçak'a Sürpriz Doğum Günü

İlgili Postlar

Hasta Yatağındaki Eşref Kolçak’a Sürpriz Doğum Günü

Türk sineması’nın mihenk taşlarından olan ünlü aktör Eşref Kolçak’a, meslektaşları hastane odasında sürpriz bir şekilde hazırladıkları doğumgünü kutlamasıyla morel verdiler. İşte Detaylar..

Eşref Kolçak, oğlu Harun Kolçak’ı ölüm yıldönümünde andı!

Hasta Yatağındaki Eşref Kolçak’a Sürpriz Doğum Günü Yaptılar!

Ünlü oyuncu Eşref Kolçak, iki hafta öncesinde tedavi olmak üzere hastahaneye yatmıştı. 1927 doğumlu olan ünlü sanatçı Eşref Kolçak 28 Ocak’ta 92 yaşına girecek. Onu seven oyuncu ayuncu arkadaşlarının surpriz kutlaması ile çok duygulanan Eşref Kolçak’ın mutluluğu gözlerinden okundu.

Eşref Kolçak kimdir?

Akciğerlerindeki toplanan su sebebiyle fenalaşarak hastahaneye kaldırılan Harun Kolçağında babası olan ünlü aktör Eşref Kolçak Bursa’nın Gemlik ilçesinde yaşantısına devam etmekteydi. Eşref Kolçak’ın oyuncu dostları Kenan Çini, Mehmet Vanlıoğlu ve Ali Artış, sürpriz  bir şekilde doğum günü kutlaması düzenlediler. Kaldığı hastanhanedeki odasına üzerinde mumlar yanan pasta ileaniden giren giren dostlarını gören Eşref Kolçak, gözyaşlarına hakim olamadı. Duygusal anlar yaşanırken Eşref Kolçağı ünlü türkücü Bedia Akartürk’de telefon ile arayarak duygulandırdı.

İşte Eşref Kolçağın Duygulandığı O Anlar;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler