Ana SayfaKültür ve SanatMüzikUfuk Beydemir 14 Ay Sonra Yeniden Zirvede!

İlgili Postlar

Ufuk Beydemir 14 Ay Sonra Yeniden Zirvede!

“Ay Tenli Kadın” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Ufuk Beydemir çıkış yaptığı günden beri büyük ilgi görüyor. Çıkış yaptığı sene “En İyi Çıkış Yapan Şarkı” ödülünü alan başarılı sanatçı, güçlü sesi ve kendine özgü yorumuyla kısa zamanda büyük bir hayran kitlesi elde eden Ufuk Beydemir 14 ay sonra yeniden Zirvede!

“Ay Tenli Kadın” Ses Getirdi

Uzun zamandır müzik hayatının içerisinde olan Ufuk Beydemir  Geçtiğimiz senenin yazında “Ay Tenli Kadın” şarkısıyla çıkış yaptı. Güçlü sesiyle ön plana çıkan başarılı şarkıcı kısa sürede geniş bir hayran kitlesi yakaladı. Sosyal medyada da trendlere giren şarkının 24 milyon izlenmeyi geçti.

Müzik Dünyasının Merakla Beklediği PowerTürk Müzik Ödülleri Gerçekleştirildi

Samimiyetiyle Herkesi Kendine Hayran Bıraktı

“Ay Tenli Kadın” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Ufuk Beydemir geçtiğimiz gün sosyal medyada bir videoyla büyük bir ilgi gördü. Sokakta “Ay Tenli Kadın” şarkısını söyleyen gençlerin şarkısına eşlik eden Ufuk Beydemir kendi çektiği videoyu da sosyal medya hesaplarında yayınladı.

Ufuk Beydemir 14 Ay Sonra Yeniden Zirvede!

Sözü ve müziği Ufuk Beydemir’e ait olan “Ay Tenli Kadın” şarkısı çıkış yaptığı ilk günden beri büyük bir ilgi görüyor. 90’ların Rock müziklerini anımsatan şarkı müzik listelerinde yeniden ilk sıraya yerleşti. “Ay Tenli Kadın”ın çıkış yaptığı tarihten 14 ay sonra, geçtiğimiz gün müzik listelerinde “En Çok İndirilen” şarkılarda 1. sıraya yerleşti.

Ufuk Beydemir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler