Ana SayfaÜnlülerUfuk Beydemir Kimdir?

İlgili Postlar

Ufuk Beydemir Kimdir?

Ufuk Beydemir Kimdir? Ufuk Beydemir Kaç Yaşında? Ufuk Beydemir Aslen Nereli? Ufuk Beydemir Hangi Burç? Ufuk Beydemir biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde…

Ufuk Beydemir Kaç Yaşında? Ufuk Beydemir Aslen Nereli? Ufuk Beydemir Hangi Burç?

Yaşantısını İstanbul’da sürdüren müzisyen, sanatçı Ufuk Beydemir 14 Nisan 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Koç burcu olan Ufuk Beydemir baba tarafından aslen Elazığ‘lıdır.

Ufuk Beydemir Kimdir?

Ailesinden aldığı kültür ile Türk halk müziğine ve Türk ozanlarına da ilgi duyan Ufuk Beydemir müzik severler tarafından özellikle seslendirmiş olduğu müzik listelerinde aylardır yer almaya devam eden Ay Tenli Kadın isimli şarkı ile tanınmaktadır. Rock müziğe yepyeni bir soluk ve çok farklı bir tarz getiren Ufuk Beydemir, kendi Youtube üzerinden Tamirci Çırağı, İnsanlık, Way Down we Go, River of Deceit, Şehir Esnafı gibi parçaları seslendirerek dikkat çekmeyi başardı.

Ufuk Beydemir Eğitim Hayatı

İlköğretim eğitimine 1,5 sene erken başlayan Ufuk Beydemir hızlı başladığı eğitim hayatıyla pek iyi ilişkileri olmamış ve liseyi dışarıdan bitirmiş. Liseyi tamamlamasının ardından Kemerburgaz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Plastik Sanatlar Bölümü’ne başlamış ancak istediği verimi ve katkıyı alamayınca eğitimine İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Fakültesi’nde Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nde tamamlamıştır.

Ufuk Beydemir Hobileri

Ufuk Beydemir boş zamanlarını şiir, şarkı ve hikaye yazma denemeleri yaparak geçirmektedir. Felsefe, psikoloji ve tiyatro oyunları alanlarında kitapları okumaktan keyif almaktadır. 16 yaşına kadar amatör olarak futbol oynamış daha sonra boks, wing chun vb. gibi dövüş sporlarıyla amatör olarak ilgilenmiş.

Ufuk Beydemir Nasıl Ünlü Oldu?

2008 yılına kadar müzik ile ilgisinin sadece müzik dinleyicisi olmaktan öte olmadığını belirten Ufuk Beydemir, katıldığı bir gecede sahneye çıkmış ve tek bir şarkı söylemiştir. Söylediği şarkının aldığı reaksiyon ve gelen güzel tepkiler neticesinde kariyerine müzik yaparak ilerlemeye devam etmiştir. Henüz daha 17 yaşındayken hazırladığı ve Ay Tenli Kadın şarkısı ile sosyal medyadan da büyük bir ilgi almıştır. Ay Tenli Kadın şarkısını 2018 sonlarında çıkarttığı Sevda Gibi albümünde yer verdi ve bu şarkı ile müzik listelerinde kendine yer bulmayı başarmıştır.

Ufuk Beydemir, Cem Karaca hayranıdır. Yaptığı müziğe ilham veren Cem Karaca haricinde 1960 sonları ve 1970’lerin başlarında psychodelic rock, progressive rock grup ve sanatçılarının müzikalitesinden oldukça etkilenmiştir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler