Ana SayfaKimdirCeren Gündoğdu Kimdir?

İlgili Postlar

Ceren Gündoğdu Kimdir?

“Ben Hep Seni Sevdim” şarkısıyla büyük beğeni toplayan Ceren Gündoğdu kimdir? Ceren Gündoğdu kaç yaşında? Ceren Gündoğdu albümleri neler? Ceren Gündoğdu aslen nereli? Ceren Gündoğdu hangi burç? Ceren Gündoğdu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ceren Gündoğdu Kaç Yaşında? Ceren Gündoğdu Aslen Nereli? Ceren Gündoğdu Hangi Burç?

Ceren Gündoğdu 9 Ağustos 1988 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbul’lu olan Ceren Gündoğdu, Aslan burcudur.

Ceren Gündoğdu Kimdir?

Ceren Gündoğdu Zafer Gündoğdu ve Fahrenaz Gündoğdu’nun kızıdır. Ceren Gündoğdu eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Çocukluğundan beri sanatla iç içe olan Ceren Gündoğdu lise dönemlerinden beri müzikle ilgilenmektedir. “Kasdav Liseler Arası Müzik Yarışması”nda 2004 yılında birinci olmuştur. 2005 senesinde “En İyi Kadın Solist” seçilmiş ve “En İyi Beste” alanında üçüncülük elde etmiştir.

Liseden mevzun olduktan sonra “Boğaziçi Üniversitesi’nde Fen Edebiyat Fakültesine Sosyoloji Bölümü”nü kazanan Ceren Gündoğdu okuldan birincilikle mevzun olmuştur. 2008 senesinde “Istanbul Essence Acapella Vokal Topluluğu”na katılmış ve IKSV’de “Genç Caz”da birincilik kazanmıştır.

2008 senesinde “İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Müzikal-Tiyatro Bölümü”nü kazanmıştır. 2012 senesinde “Galatasaray Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Çalışmaları” üzerine bir tez sunarak yüksek lisans başvurusu yapan Ceren Gündoğdu eğitim hayatına ve caz topluluklarıyla sahne almaya devam etmiştir.

2018 senesinde “Tepetaklak” isimli şarkıyla dinleyicileriyle buluşan Ceren Gündoğdu ardından “Kardan Adam” şarkısını çıkarmış ve kendi özgü sesiyle dinleyiciler tarafından çok beğenilmiştir.

Ceren Gündoğdu Single Albümleri

  • 2018 – Tepetaklak
  • 2018 – Kardan Adam
  • 2019 – Ben Hep Seni Sevdim
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler