Ana SayfaKültür ve SanatMüzikİrem Derici'den 90'lar Albümü Geliyor

İlgili Postlar

İrem Derici’den 90’lar Albümü Geliyor

YouTube Türkiye’de en çok dinlenen şarkı rekorunu elinde tutan İrem Derici’den 90’lar Albümü Geliyor. İrem Derici yeni albüm ile hayranlarını sevindirecek!

İrem Derici kimdir?

Yaptığı şarkılarla dinlenme ve izlenme rekorlarına imza atan İrem Derici, hız kesmeden yeni projeleriyle başarılarını devam ettiriyor. Kısa bir süre içinde önceki albümünü çıkaran İrem Derici yeni albüm ile 6 şarkı olan bir 90’lar albümü çıkarıyor.

Kalbimin Tek Sahibine, Düşler Ülkesinin Gel Git Akıllısı, Dantel gibi bir çok şarkıyla YouTube Türkiye izlenme rekorlarını eline alan Pop Star İrem Derici, prodüktörlüğünü ünlü iletişimci Özgür Aras‘ın yaptığı projelerle gerçekleştiriyor.

Genelde aşk konulu şarkıları ile genç kitlesini yakalayan ve rekorlarda rakip tanımayan İrem Derici, 90’lar şarkılarından oluşacak yeni albümü;

“6 şarkılık 90’lar cover albümü yapıyorum. Benim 90‘larda en sevdiğim şarkılardan oluşan bir albüm olacak. İki slow şarkı, dört tane de hoppa cubba şarkıların olduğu, biraz yırtık aranjmanların olacağı bir albüm olacak. Albüm yapmayacağım diyorum ama kendimi tutamıyorum, bilinçsizce yine albüm yapıyorum” şeklinde anlatarak heyecanını dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler