Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 9. Bölüm Sezon Finali Özeti! Cemre Nedim'i Konaktan Kaçırıyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 9. Bölüm Sezon Finali Özeti! Cemre Nedim’i Konaktan Kaçırıyor!

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Zalim İstanbul 9. bölüm sezon finaliyle ekranlara geldi. Dizinin sezon finali bölümünde; Ceren, Cem’in odasındayken karnına bıçak saplar ve hastaneye kaldırılıyor. Çıkıncada ablasının aşağılamaları yüzenden bunu yaptığını söylüyor. Cemre, Yonca’dan tahlil sonuçlarını öğreniyor. Şeniz, Yonca’yı bulup yalan söylemesini istiyor. Agah Cemre’yi konaktan kovuyor. Babaanne Ceren’e düğün istiyor ve düğün günü Cemre kilitlendiği yerden kurtuluyor. Cemre Nedim’i konaktan kaçırıyor!

Pazartesi Dizileri 2019

Cemre Nedim’i Konaktan Kaçırıyor!

Seher, kızının hamile olduğunu hastanede öğreniyor ve yıkılıyor. Agah, bunun için Şeniz’in onları apar topar evlendirdiğini anlatıyor. Ceren, gözlerini açar açmaz Cemre çocuğun babasının kim olduğunu soruyor. Ceren yine ortalığı karıştırıyor ve Seher kızına nasıl böyle bir şeyi yakıştırdığı için Cemre’ye tokat atıyor. Bu arada Cenk, Ceren’in karnındaki çocuğun babası olduğunu öğrendikten sonra kendine gelemiyor. Şeniz onu sürekli yönetmeye devam ediyor.

ZALİM İSTANBUL 9. BÖLÜM SEZON FİNALİNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceren, hastaneden çıkarılıp eve gelir gelmez kendisini ablası yüzünden, onun kendisini aşağılaması yüzünden bıçakladığını söylüyor. Bunu söylemesi hem onu Cenk’ten kıskandığı hem de Şeniz’in istediği için söylüyor. Şeniz, bir an önce Cemre’den kurtulmak istiyor. Çünkü Nedim’i, Cemre iyileştiriyor. Nedim iyileşirse çocukken babasıyla Şeniz’i yatak odasında birlikte gördüğünü söylemesinden korkuyor. Agah’a abisi ile ihanetini saklamak için Nedim’in iyileşmesini istemiyor.

Agah, Ceren hastanedeyken Nedim’in odasına büyük bir yatak alır. Bu Ceren’in hoşuna gitmek ve Nedim’i sandalyesine bileklerinden bağlıyor. Cemre telefonu olmadığı için babaannesinin telefonundan Yonca’yı aramıştır. Yonca, tahlil sonuçlarını bildirmek için aradığında Cemre açar telefonu. Şeniz’de yanındadır. Konuyu biliyormuş gibi yapınca Yonca, iğnenin için yabancı madde bulduğunu söyler. Şeniz, Yonca’yı korkutup eve getirir ve Agah’da Cemre’yi çağırır. Yonca, Cemre’nin kendisinden tahlil sonuçlarıyla oynamasını istediğini söyler.

Bunu duyan Agah Cemre’yi evden kovar ve Nedim’in yanına yaklaştırmaz. Cemre’nin üstünü kitlerler odada hapis kalır. Babaanne Ceren için düğün ister. Düğün günü Cemre, bir yolunu bulup Nedim’in yanına veda etmeye gider. Ama bileklerindeki yaraları görünce birden onunla kaçmak aklına gelir. Nedim’i evden kaçırmayı başaran Cemre, onu alarak bir gemiye binip gider. Bu arada düğünde Cenk, mikrofonu alıp bir açıklama yapacağını söyler.

 Zalim İstanbul 9. Bölüm Fragmanı İzle! Ceren’in Hamileliği Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler