Ana SayfaDizilerAfili Aşk Yarın Başlıyor! 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Afili Aşk Yarın Başlıyor! 1. Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D ekranlarının yeni yaz dizisi Afili Aşk 12 haziran çarşamba günü yarın ilk bölümü ile ekranlara gelecek. Dizi yayınlanan fragmanlardan izleyicilerin beğenisini kazanmayı başardı. Dizinin ilk bölümü merakla bekleniyor. Afili Aşk yarın başlıyor. Dizinin 3. fragmanı da yayınlandı.

Çarşamba Dizileri 2019

Afili Aşk Yarın Başlıyor!

Zengin bir fabrikatörün çapkın oğlu Kerem, karşısına çıkan her kızın üç saniye içerisinde etkilemeyi başarıyor. Ama Ayşe, onunla ilk karşılaştığında Kerem’i fark etmiyor bile. Kerem’in babasının fabrikasında işçi olarak çalışan Ayşe kendi halinde bir ailenin kızı. İlk karşılaşmadan sonra gelişen olaylar ikiliyi evliliğe kadar götürüyor.

İşte Afili Aşk 1. bölüm 3. fragmanı..

https://youtu.be/p_-0oiVEJVI

 

AFİLİ AŞK NASIL BİR DİZİ?

Kerem, Ayşe’nin kalbini çalmayı başarabilecek mi? İkiliyi ilk tanışmadan sonra neler bekliyor? Yaz aylarına damgasını vuracak Afili Aşk nasıl bir dizi?

Kerem, İstanbul’un çok eski tekstilcilerinden olan Yiğiter ailesinin yakışıklı ve aynı zamanda çapkın oğludur. Yaratıcı zekasıyla zamana yenik düşmek üzere olan aile şirketini yeni bir çalışma ile sektörün lideri haline getirmiştir. Getirmiştir ama babası Muhsin’in gözüne girmeyi başaramamıştır. Çünkü Kerem, yeyip içip çapkınlık yapmaktan geri kalmayan biridir.

Kerem’in ailesinin fabrikasında işçi olarak çalışan Ayşe, hayırsız iki ağabeyi kontrolünde renksiz bir hayat yaşayan zeki, güzel ve kalbi iyilik dolu bir genç kızdır. Tek umudu, bir süredir sevgili olduğu Berk ile evlenerek bu hayatı geride bırakmaktır. Ancak ağabeyleri onu mahallenin zengin çocuğu Sabri ile evlendirmek isteyince Ayşe, Berk’e bir an önce evlenmelerinin gerektiğini söyler. Bunu duyan Berk ortadan bir anda kaybolur.

Ayşe kendi halinde dürüst iyi yürekli bir genç kızken hem ailesi hem de sevgilisinden darbe üstüne darbe yemiştir. Hayatında ilk kez kendisi için bir şey yapmaya karar veren Ayşe’nin bu kararı vermesinde Kerem en büyük etken olmuştur. Ama Kerem, onun kurbanı olacağından haberi yoktur. Ayşe, Kerem’le ömür boyu birbirine bağlayacak bir hamle yaparak oyunun kurucusu olur. Ancak bu oyun ikisinin de içinden çıkamayacağı bir şekilde ayaklarına dolanacaktır.

Afili Aşk’ın Yayın Tarihi Belli Oldu! İlk Bölüm Fragmanı İzle!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler