Ana SayfaDizilerCanevim 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ömer'in Hayatı Tehlikede!

İlgili Postlar

Canevim 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ömer’in Hayatı Tehlikede!

Atv ekranlarının yeni dizisi Canevim 2. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Taylan, herkesin içinde kendisine tokat atan Ceylan’dan intikam almak için plan yapmaya başlar. Evin hizmetçisi Aytül, Ceylan’ın ailesinin 40 bin lira borcu olduğunu öğrenip o parayı Ceylan’ın ailesine verir. Bunu duyan Ceylan, çalışarak o parayı ödemek için tekrar işe geri döner. Taylan, Ceylan’ın sürekli yakınında olan Ömer’i uzaklaştırmak için bir plan yapar. Canevim 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Ömer’in hayatı tehlikede.

 Pazartesi Dizileri 2019

Ömer’in Hayatı Tehlikede!

Canevim 3. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Tufan, Ceylan’ı elde etmek için Şile’deki eve temizlik bahanesiyle gönderir. Aytül, Ceylan’a uyku ilacı verir ve uyumasını sağlayıp onu orada bırakıp gider. Tufan, Ceylan’la yalnız kalmıştır ama düşündüğü şeyi yapamaz. Ceylan, kendine geldiği zaman arabayla dönerken kaza geçirirler. Ceylan, onu hastaneye yetiştirir. Tufan, Ceylan’a hayatını kurtardığı için teşekkür eder. Taylan, annesine Ceylan’dan uzak durmasını söyler. Bu arada Ömer Kılıç’ın defteri dürülecek emri veriliyor.

İşte Canevim 3. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1138183772577423360

CANEVİM 2. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Tufan, kendisine havuz başında herkesin içinde tokat atan Ceylan’dan intikam almak için onun tekrar işe girmesini sağlar. Tabi Aytül’ün yardımıyla. Elvan, 10 yıl önce kaçtığı baba evine döner ama peşinde para isteyen birileri vardır. 40 bin lira verirse peşlerini bırakacaklardır. Aytül, bu durumu öğrenip o parayı kendisi veriyor gibi Tufan’dan alıp Ceylan’ın ailesine verir. Ceylan, o parayı Tufan’ın verdiğini anlar ve Tufan’a gidip o parayı kabul etmeyeceklerini söyler. Parayı iade edemediği için çalışıp ödeyeceğini söyler ve işe tekrar başlar.

Ömer, Ceylan’la konuşup bir an evvel nişan yapmak istediğini söyler. Tufan, Ceylan’dan intikamını almak için yalnız kalması gerekiyordur. İlk planı onun tekneye gelmesini sağlamaktır. Tufan, Ceylan’ı arayıp evdeki çantasını tekneye getirmesini ister. Ceylan, Ömer’le birlikte götürürler çantayı. Onları gören Tufan saklanır.

Ömer’i Ceylan’ın çevresinden uzaklaştırmak için patronunu bulup onu tekrar yurt dışına işe çağırmasını sağlar. Ömer’le Ceylan’ın nişan tarihleri konuşulacağı gün Ömer, tekrar işe çağrıldığını öğrenir ve kabul etmek zorunda kalır.

Tufan. Şile’deki evi temizletmek bahanesiyle Ceylan’ı oraya gönderir. Aytül onu uyku ilacıyla uyutur ve gider. Ama Tufan, ona dokunmaz arabayla dönerler kaza geçirirler.

Canevim Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler