Ana SayfaDizilerLa Casa De Papel 3. Sezon Bölümleri Yayında!

İlgili Postlar

La Casa De Papel 3. Sezon Bölümleri Yayında!

Dünyada ve ülkemizde son zamanlarda adından çok söz ettiren İspanyol Tv ekranlarında yayınlandıktan sonra İspanya sınırlarını aşıp, dünyada büyük bir ilgi ile takip edilen dizi haline gelen, La Case De Papel, 3. yeni sezon bölümleri ile Netflix’te yayınlanmaya başladı. Bütün dünyada izlenen ve ülkemizde de büyük bir izleyici kitlesine sahip dizi, drama tarzında Uluslararası Emmy ödüllünün sahibi oldu. ala La Casa De Papel 3. sezon bölümleri yayında.

 La Case De Papel 3. Kısım Fragmanı Geldi!

La Casa De Papel 3. Sezon Bölümleri Yayında!

Büyük bir soygun hikayesini anlatan dizinin 3. sezon bölümleri yayınlandı. Yeni sezonda 8 bölüm olarak yayınlanan dizi Netflix’ten izlenebiliyor. La Case De Papel’in ilk bölümü 50 dakika olarak yayınlandı. Dizinin ilk bölümünde Rio’nun yakalanır ve profesör bunu öğrenince deliye döner. Rio’yu kurtarmak için ekibi toplayan Profesör ekibi toplayarak yeni bir plan yapmaya başlar.

Dizinin ikinci bölümü 41 dakika sürüyor. Profesör, kardeşinin planını uygular ve İspanya merkez bankasını hedef alarak Martin’ ekibe dahil eder. Yapacakları ilk iş kaos yaratmak olacaktır.

Dizinin üçüncü bölümü, 49 dakika olarak yayınlandı. Tokyo ve Nairobi, yerin 48 metre altında çalışmalara başlar. Ama ikilinin çalışmaları bir sonuç vermez. Hatta ters teper. Ama Profesör, Berlin’in suyla dolu odadan altınları nasıl çalacaklarını hatırlar.

Dizinin dördüncü bölümü 43 dakika olarak yayınlandı. Tamayo protekülleri atlayınca, Profesör hazırlıksız olarak yakalanır ve Flipper planını devreye sokar.

Dizinin beşinci bölümü 49 dakika olarak yayanlandı. Profesör, son bir hamle yaparak yetkilileri şoka uğratır ancak bir müfettiş Ruguel’i hedef alır. Palermo ve Nairobi tartışmaya başlar.

Dizinin altıncı bölümü 46 dakika olarak yayınlandı.Müfettişin emriyle bir ekip, İspanya merkez bankasına sızmaya çalışır. Tam da o sırada Profesörün, Raugel ile Polermo arasındaki bağlandı kesilir.

Dizinin yedinci bölümü 44 dakika olarak yayınlandı. Tokyo’nun mutluluğu çok kısa sürüyor ve Profesör’le Raugel’in tartışmasını fırsat bilen Angel, onları yakalamaya çalışıyor. Profesör’ü yakalayana büyük ödül konur.

Dizinin sekizinci bölümü 57 dakika olarak yayınlandı. Tokyo kendisini alkole verip dertlerini unutmaya çalışıyor. Sierra’nın hedefinde Nairobi vardır.

La Casa De Papel’in Ateşli Güzeli Tokyo’nun Sevgilisi Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler