Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 49. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Sanem'in Uğraşları Boşa Çıkmıyor!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 49. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Sanem’in Uğraşları Boşa Çıkmıyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş 48. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Can’la Sanem’in birlikte geçirdikleri kazadan sonra Sanem ufak sıyrıklarla kazayı atlatır ama Can beyninden darbe aldığı için bazı şeyleri hazırlayamama sorunuyla yüzleşmesi gerekecektir. Sanem, bir an olsun onu yalnız bırakmaz ve kendisini tanıyacağı günü sabırla bekler. Sanem’in uğraşları boşa çıkmıyor.

Salı Dizileri 2019

Sanem’in Uğraşları Boşa Çıkmıyor!

Erkenci Kuş 49. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında; Sanem, uyurken Can başına gelip elinde çiçekle onu uyandırıyor. Karşısında Can’ı gören Sanem çok mutlu olur. Can, işinde başarılı olduğu için ve hafızasını kaybetmesine rağmen kendisinden vazgeçmediği için elindeki çiçekle ona teşekkür eder. Sanem, Can’ın kendisine art arda ettiği iltifatlarla çok mutlu olur.

İşte Erkenci Kuş 49. bölüm ön izlemesi…

ERKENCİ KUŞ 48. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sanem, gözünü hastanede açar. Hemen Can’ın nasıl olduğunu merak eder ve onun odasına koşar. Doktor’un kafasından darbe aldığı için her şeye hazırlıklı olmaları gerektiğini duyunca yıkılır. Can’ın başından bir an olsun ayrılmayan Sanem, Can’ın gözlerini açmasıyla ilk şokunu yaşar. Can, hastane odasındaki annesi babasını tanır ama Sanem’i tanımaz. Can’ın hafızasının yerine gelmesi için eski hayatına geri dönmesini söylemesi üzerine Sanem, eski şirketi faaliyete geçirmeye başlar.

Can, şirkete gelmeden tüm ekibi toplar ve şirketi eski halinden daha iyi yerlere getireceklerini herkesin işinin başına geçerek çalışmaya başlamasını söyler. Büyük gaza gelen ekip işlerinin başına büyük bir şevkle dönerler. Can, şirkete gelir ve tüm çalışanları tanır ama yine Sanem’le büyük aşk yaşadığını sevgilisi olduğunu hatırlamaz. Menkıbe, Can’ın durumuna çok üzülür ve onun hafızasını yerine getirebilmek için bir karışım hazırlamaya koyulur.

Sıra, Menkıbe’nin Can için hazırladığı karışımı onun içmesini sağlamaktır. Sanem ile Cey Cey’in o karışımı içirme çabaları sonuçsuz kalır. Ama Sanem’in babası yanlışlıkla o karışımı içer ve gençliğinde gittiği maçı saniyesine kadar anlatmaya başlar. Sanem, Can’la yaşadığı aşkı kaleme almaya başlar. En sonunda yazdığı kitabı Can’a göstererek, ‘ Bu benim tek kitabım sende benim tek aşkımsın’ der.

Erkenci Kuş 48. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Sanem Can’a Kendisini Hatırlatabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler