Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Selin Demir'in İyilikleri Karşısında...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Selin Demir’in İyilikleri Karşısında Eziliyor!

Fox Tv’nin yeni romantik komedi dizisi Her Yerde Sen 6. yeni bölümüyle 19 temmuz cuma akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Demir, Selin’in ailesine Firuze hanımların yeğeni olmadığını itiraf ediyor. Selin’in ailesinin karşısındaki düştüğü zor durumdan kurtaran Demir, olayı tatlıya bağlamayı başarıyor. Selin Demir’in iyilikleri karşısında eziliyor ve ona karşı planladıkları zor müşteri operasyonunu yapmaktan vazgeçmek istiyor.

Cuma Dizileri 2019

Selin Demir’in İyilikleri Karşısında Eziliyor!

Her Yerde Sen 6. bölüm 2. fragmana yayınlandı. Fragmanda; Selin, iş arkadaşlarının yanına gidip canavar müşteri işini yapamayacağını söylüyor.Yıldırım beyin işini, şirketi kötü durumlardan ve kendisini ailesinin önünde düştüğü zor durumdan kurtardığı için bunu ona yapamayacağını, onun o kadar da kötü bir insan olmadığını söylüyor. Demir, Selin’e kendisine söyleyeceği itiraf edeceği bir şey olup olmadığını soruyor. Yoksa yarın çok geç olabilir diyor.

İşte  Her Yerde Sen 6. bölüm 2. fragmanı…

HER YERDE SEN 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Selin’in evine özür dilemek için gelen Burak, sandalyede sızar kalır. Demir’le Selin zorla onu taksiye bindirip evine gönderirler. Sabah Selin’in annesiyle babası bir önceki akşam Burak’ın telefonu açmasıyla kafaları bulanır ve kızlarının evine gelir. Kapıyı açan Demir, onlara evin sahibi olduğunu söyler. Selin, Demir’e durumu idare etmesi için.yalvarır. Ailesine ne diyeceğini bilemeyen Selin’in imdadına Firuze ve Leyla koşar. İkili Demir’in yeğeni olduğunu geçici bir süre eşyalarını Selin’in evine koydukları yalanını söyler.

Burak, Seher’e borçlu olduğu için Demir’i yıldırma operasyonuna Seher’i dahil etmek zorunda kalır. İnatçı müşteri Seher olacaktır. Seher’in teknesinde düzenlenen görüşmeye Selin hariç tüm ekip katılır.

Demir’in çocukluğu aklına gelir ve eşyalarını sırf  Selin’in ailesi için toplamaya razı olur. Firuze ve Leyla, Selin’in ailesini konağa akşam yemeğine davet eder. Yemeğe giden Selin ve ailesi Demir’in gelmesini beklerler. Selin, Demir’in gelmeyeceğini düşünerek korkmaya başlar. Firuze ve Leyla kendilerinden bahsederken iki kardeş olduklarını, başka kimselerinin olmadığını ağızlarından kaçırırlar. O sırada Demir elinde çiçeklerle çıka gelir. Selin’in ailesi Demir’den bir açıklama yapmasını isterler.

Her Yerde Sen 6. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Demir’in İtirafı Selin’i Şok Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler