Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 6. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Demir'in İtirafı Selin'i Şok...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 6. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Demir’in İtirafı Selin’i Şok Ediyor!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Her Yerde Sen 6. yeni bölümüyle 19 temmuz cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Selin’in ailesi kızlarını ararken Burak’ın telefonu açmasıyla telaşlanıp, kızlarının evine baskın yapar. Demir’i karşılarında gören aile kendilerini büyük bir yalanın içinde bulur. Selin, Demir’i yalanına ortak etmeye çalışsada çırpındıkça batar. Dürüstlükten ödün vermeyen Demir, Selin’in yalanına ortak olmayacak. Demir’in itirafı Selin’i şok ediyor.

Cuma Dizileri 2019

Demir’in İtirafı Selin’i Şok Ediyor!

Her Yerde Sen 6. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı. Fragmanda: Selin’in ailesine Demir, Firuze hanımların yeğeni olmadığını itiraf ediyor. Ama gelişen olaylara mecburen ortak oluyor. İşte ciddiyetinden ödün vermeyen Demir, Selin ile Yıldırım beye yaptıkları sunumdan sonra ona büyük bir iltifatta bulunuyor. İş görüşmesinde iyi bir şey olup olmadığını soran Selin’e Demir ‘Sen vardın’ diye cevap veriyor.

İşte Her Yerde Sen 6. Bölüm 1. fragmanı…

HER YERDE SEN 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Selin’in evine gelen Burak, sandalyede sızar kalır. Demir’le Selin zoraki onu taksiye bindirip evine gönderirler. Sabah Selin’in annesiyle babası bir önceki akşam Burak’ın telefonu çıkmasıyla kafaları bulanır ve kızlarının evine gelir. Kapıyı açan Demir, onlara ev sahibi olduğunu söyler. Selin, Demir’e durumu idare etmesi için.yalvarır  Ailesine ne diyeceğini bilemeyen Selin’in imdadına Firuze ve Leyla gelirler ve Demir’in yeğeni olduğunu geçici bir süre eşyalarını Selin’in evine koydukları yalanını söyler.

Burak, kara para aklamak için Seher’e borçlu olduğu için Demir’i yıldırma operasyonuna Seher’i dahil etmek zorunda kalır. İnatçı müşteri Seher olacaktır. Seher’le teknede görüşmeye Selin hariç tüm ekip katılır.

Demir’in çocukluğu aklına gelir ve eşyalarını sırf  Selin’in ailesi için toplar. Firuze ve Leyla, Selin’in ailesini konağa akşam yemeğine çağırır. Yemeğe giden Selin ve ailesi Demir’i orada bulamazlar. Selin, Demir’in gelmeyeceğini düşünür ve telaşlanmaya başlar. Firuze ve Leyla kendilerinden bahsederken iki kardeş olduklarını, başka kimselerinin olmadığını ağızlarından kaçırırlar. O sırada Demir elinde çiçekle gelir. Selin’in ailesi Demir’den bir açıklama yapmasını isterler.

 Her Yerde Sen 6. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Selin’in Ailesi Gerçekleri Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler