Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 6. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Selin'in Ailesi Gerçekleri Öğrenecek...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 6. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Selin’in Ailesi Gerçekleri Öğrenecek Mi?

Her Yerde Sen dizisi 5. son bölümü ile Fox Tv’de yayınlandı. Dizinin son bölümünde; Ekip Demir’i yıldırma planı yaparken yakalanırlar. Ekip durumu kurtarmak için soğuk ter döker. Selin İle Demir’in evine önce Alara krizi yaşanır daha sonra Burak sarhoş bir şekilde eve gelir ve Selin’in ailesiyle telefonda konuşur. Selin’in ailesi apar topar kızlarının evine gelirler. Ama Demir kapıyı açar ve evin kendisinin olduğunu söyler. Firuze ve Leyla araya girer ve Demir kendisini bir yalanın içinde bulur. Selin’in ailesi gerçekleri öğrenecek mi?

Cuma Dizileri 2019

Selin’in Ailesi Gerçekleri Öğrenecek Mi?

Her Yerde Sen 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Pastahanede Demir’e yakalandıktan sonra Selin eve gelir ve kendisini temizliğe verir. Alara, Demir’in adresini alıp çat kapı yapar. Demir, Selin’i zorlukla aşağı inmemesi konusunda ikna eder. Akşam yine bir davetsiz misafir daha gelir. Burak zil zurna Selin’den özür dilemek için eve gelir. Demir, Burak’ın gelmesine çok sinirlenir. Selin, ona kahve yaparken Burak, Selin’in telefonunu açar ve onlarla konuşur. Selin’in anne ve babası neler olduğunu anlamak için yola çıkarlar.

HER YERDE SEN 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Burak, sandalyede sızar kalır. Demir’le Selin zoraki onu taksiye bindirip gönderirler. Sabahleyin Selin’in annesiyle babası çıkar gelir. Kapıyı açan Demir ev sahibi olduğunu söyler. Selin, Demir’e yalvarır durumu idare etmesi için. Ailesine ne diyeceğini bilemeyen Selin’in imdadına Firuze ve Leyla gelir ve Demir’in yeğeni olduğunu geçici bir süre eşyalarını Selin’in evine koydukları yalanını söyler.

Burak, kara para aklamak için Seher’e borçlu olduğu için Demir’i yıldırma operasyonuna Seher’i dahil eder. İnatçı müşteri o olacaktır. Seher’le teknede görüşmeye Selin hariç tüm ekip katılır.

Demir’in çocukluğu aklına gelir ve eşyalarını Selin’in ailesi için toplar. Firuze ve Leyla, Selin’in ailesini konağa yemeğe çağırır. Yemeğe giden Selin ve ailesi Demir’i orada göremezler. Selin telaşlanmaya başlar. Firuze ve Leyla kendilerinden bahsederken iki kardeş olduklarını, başka kimselerinin olmadığını ağızlarından kaçırırlar. O sırada Demir elinde çiçekle gelir. Selin’in ailesi Demir’den bir açıklama yapmasını isterler.

Her Yerde Sen 5. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Selin Ailesine Demir’le Birlikte Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler