Ana SayfaDedikoduSeda Sayan'dan Şeyma Subaşı Çıkışı: Kitabı Toplatılsın!

İlgili Postlar

Seda Sayan’dan Şeyma Subaşı Çıkışı: Kitabı Toplatılsın!

O Ses Türkiye jüriliğinde sevenlerinin karşısına çıkan Seda Sayan, şu sıralar Yemekteyiz programının sunuculuğu için hazırlanıyor. Seda Sayan, Şeyma Subaşı’ın olay yaratan kitabı hakkında çarpıcı açıklamalara bulundu. Seda Sayan’ın olay açıklaması haberimizin detayında.

Seda Sayan’dan Şeyma Subaşı Çıkışı: Kitabı Toplatılsın!

Şu sıralar magazin gündeminin konusu olan Şeyma Subaşı’nın yazmış olduğu kitap hakkında konuşan Seda Sayan kitabın toplatılması gerektiğinin altını çizdi. Şeyma Subaşı’nın “Cilt ve Beslenmeye Dair İpuçlarım” sayfasında yazmış olduğu hidrolik asit tavsiyesine bir tepki de Seda Sayan’dan geldi. Katıldığı bir programda konuşan Seda Sayan, “Hidrolik asitte emin misiniz, kör olur millet. Ne diyecekti biliyor musunuz; hyalüronik asit. Bunun aslı budur. Bu kitabın toplatılması lazım. Bu çok önemli bir şey. Buradan ceza alır. Her türlü ceza alır. Sen şimdi ‘bunu kullanın’ diyorsun, kör oldu diyelim kullanan. Bu kitapta böyle bir şey yazıyorsa bitti bu iş” açıklamasında bulundu.

Yılların televizyoncusu olarak konuştuğunun altını çizen Seda Sayan, “Bu kitabın toplanması lazım. Bu kitabı alıp uygulamaya kalkan olursa yayın evinin de başı belaya girer. Bu kitap toplanmalı.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler