Ana SayfaDedikoduDJ Akman Geri Döndü!

İlgili Postlar

DJ Akman Geri Döndü!

DJ Akman Geri Döndü. “Seninle ilk defa” diyerek 2000’li yılların unutulmazları arasına giren DJ Akman müzik piyasasına yeniden adım attı. Geçtiğimiz günlerde 2019 yılı ilk parçası olan “Değişik Duygular” ı YouTube’ dan paylaşan sanatçı, bir haftada 350 bine yakın bir izlenme oranına sahip.

DJ Akman, müziğe neden bu kadar uzun süre ara verdiği ve gelecekte bizlerle nasıl buluşacağı hakkında konuştu. DJ Akman Geri Döndü ve dönüşünün ilk röportajını bizimle paylaştı. İşte tüm detaylar haberimizde…

DJ Akman Kimdir?

DJ Akman Müziğe Neden Bu Kadar Uzun Süre Ara Verdi?

“2004 Yılında ilk profesyonel albümümü çıkardım, bu albümde 2 video klibi çektik ve sonrasında o zamanlar sözleşmeli olduğum Müzik firmasının bünyesinden benim dışında farklı sanatçılar bulunuyordu. Ancak Şirket 2008 yılında müzik bölümüne devam etmeme kararı aldı ve bu nedenle solo albüm yapma kararı aldım.

O dönemler korsan şarkı indirme ve CD doldurma çok popülerdi ve Türkiye’de Spotify, Itunes, Fizzy ve Muud dijital platformları yoktu. Youtube üzerinden para kazanma sistemi de yoktu. O şartlar altında yine de ikinci albümüme çalışmaya başladım. Bir menajerlik şirketi ile anlaşmaya vardık ve bu şirkete imza atmamın en büyük nedeni ise bünyesinde o zamanların çok popüler olan üç ismin olmasıydı ve çok güzel işlere imza atıyorlardı ancak bu şirket maalesef büyük bir dolandırıcı şebekesi çıktı. Ben hariç o üç popüler isimde bundan büyük zararlar gördü.”

Babamı ve Kardeşimi Kaybettim

“2010 yılında Albümümü tamamladım ve o zamanlar Avrupa Müziğin bir diğer şirketi olan Süper Müzik ile anlaşmaya vardık. Ancak erkek kardeşimin kalp rahatsızlığı sonrası onun yanında olmayı tercih ettim ve albümün çıkışını iptal ettik. Belki bu albüm çıkmış olsa beni müzik hayatımda birkaç basamak birden yükseltecekti ama her şey para ve şöhret değil bu dünyada.

Aile en önemli şeydir ve ben ailemin yanında olmayı tercih ettim. Bu kararı iyi ki almışım çünkü maalesef uzun tedaviler sonucu kardeşimi henüz 24 yaşında iken 27.05.2016 tarihinde yani benim doğum günümde kaybettik ve sonrasında babamın rahatsızlığı vardı ve babamı da (49 yaşında) 2017 yılında bir hastane ihmali sonucu kaybettim. Ölümlü bir dünya, Allah sevdiği kulunu erken alırmış yanına.”

“Kardeşimi ve babamı çok özlüyorum özellikle de iki kardeşin beraber vakit geçirdiğini gördüğüm zaman çok üzülüyorum. Bayramlarda babamın eksikliğini çok hissediyorum. Bir toparlanma süreci sonrasında kardeşim ve babama verdiğim bir söz vardı. Onlar müziği hiç bırakmamamı ve devam etmemi istedi.

Bunun sonrasında çalışmaya başladık ve 2018 yılında çıkarmayı planladığımız ”Değişik Duygular” şarkımı bazı gecikmeler sonucu 2019 yılının yaz aylarına erteledik ve 1 Temmuz 2019 klibimiz YouTube üzerinden yayına başladı.”

DJ Akman Geçmiş Dönemlerindeki Hayran Kitlesini Tekrar Yakalayabileceğini Düşünüyor mu?

“Müziğe çok erken yaşlarda başladım ve o zamanlar yaptığım şarkıların çok sevilip dinlendiğini gördüm. O zamanlar ki dinleyici kitlesi sanırım 14/20 yaş ortalamasıydı. Şu an o zaman ki kitle 25/26 yaş ve üzeri oldular.

O Yıllar doğru şarkılara imza attığımı düşünüyorum ve ben inanıyorum ki o zamanlar beni dinleyen kitle tekrardan seve seve dinleyerek sahiplenecektir ve gerekeni yapacaktır. Çünkü bizim yarıda kalmış bir hikayemiz var ve bunu hep beraber devam ettireceğiz onlara inanıyor ve güveniyorum.”

DJ Akman’ın Tekrar Müzik Yapmaya Başlamasındaki Etken Nedir?

“Erkek kardeşim ve Babamın vefatından sonra bir toparlanma sürecine girdim ve aklımdan o zamanlar hiç çıkmayan tek bir şey vardı oda onlara verdiğim söz. Babam ve kardeşim benim en büyük destekçimdi. Benim Babam ve Kardeşime bir sözüm var ve bu sözüm sonrası eskisinden daha hırslı ve daha istekli bir şekilde müziğe dönüş yapmaya karar verdim.”

DJ Akman Geri Dönüşünü Böyle Duyurdu!

dj-akman-geri-dondu1

DJ Akman’ın Konser Organizasyonları Var mı?

“Daha önce Avrupa’nın birçok ülkesinde ve Türkiye’de konserlerimiz oldu. Ancak daha çok gitmediğimiz yerler var. Memleketimizin her bir tarafına gidip konser vermek istiyorum ve o zamanlar ki Akman kitlesi ile birlikte yapamadığımız şeyi yapmak istiyorum. Şarkıları hep bir ağızdan söylemek istiyorum. Bunun için müzik şirketimiz ve menajerimiz güzel çalışmalar yürütüyor. Yakında her yerde olacağız!”

2 YORUMLAR

  1. Efsane’nin geri dönüşü bu kadar güzel olabilirdi ancak, senin şarkılarınla güzeldi okul hayatımız, keşke o zamanlar sevdiğim kıza hissettiklerimi söyleye bilseydim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler