Ana SayfaKimdirDJ Akman Kimdir?

İlgili Postlar

DJ Akman Kimdir?

DJ Akman Kimdir? DJ Akman Kaç Yaşında? DJ Akman Aslen Nereli? DJ Akman Hangi Burç? DJ Akman hakkında tüm merak edilenler haberimizin detayında…

DJ Akman Kimdir? DJ Akman Kaç Yaşında? DJ Akman Aslen Nereli? DJ Akman Hangi Burç?

90’lı yılların çocukları, ergenlik dönemlerinde yaşadıkları aşk acısını DJ Akman ile atlatmaya çalıştı. 90’lı yılların çocukları büyüdüler ve şimdilerde geçmişe olan özlemlerini bir nebze de olsa gidermek adına tekrar DJ Akman şarkıları dinlediklerini biliyoruz. 2000’li yılların başında Türk halkıyla tanışan DJ Akman, adını adeta 2000’li Yılların Unutulmazları arasına yazdırmayı başardı.

DJ Akman, 27 Mayıs 1986 tarihinde Konya’da dünyaya geldi. Şu an 33 yaşında olan Akman ikizler burcudur.

Bugün Doğan Ünlüler

DJ Akman Kimdir?

Osman Kurnaz ya da bilinen adıyla DJ Akman, 27 Mayıs 1986 tarihinde Konya’da dünyaya geldi. Henüz 4 yaşında iken ailesinin Hollanda’ya taşınmasıyla beraber, babası annesi ve iki kardeşi ile Rotterdam şehrinde hayatına devam eder. DJ Akman, lise eğitiminin ardından inHolland Univercity’de üniversite eğitimini tamamladı.

Akman, Hollanda’da erken yaşta futbol oynamaya başlar ve yetenekli olduğu fark edilir. Çeşitli önemli kulüplerde futbol oynadı ancak müzik onun için daha ağır basarak, ilk müzik çalışmasını henüz 12 yaşında iken remix yaparak başladı.

Babasının, onun müziği çok sevdiğini fark etmesiyle birlikte Akman için evde kullanabileceği müzik sistemleri alır. Evde müzik yaparak vakit geçiren Akman, hiçbir müzik eğitimi almamasına rağmen bu işte oldukça yetenekli olduğu fark edildi. Genç yaşına rağmen Türkiye’de internet ortamında ciddi derecede büyük bir kitle tarafından hepimizin bildiği o müzikleri dinlenmeye başladı.

Rap şarkı dinleyen Akman, “Rap şarkısını, Müslüm Gürses veya Ferdi Tayfur şarkılarının fon müziklerine bugüne kadar neden kimse uyarlamamış?” diyerek ilk Arabesk Rap tarzında şarkılarını yaptı. İnternet ortamında çok dinlenen bu şarkılar sonrasında remix yapmayı bırakan Akman, arabesk rap müzik tarzında yoluna devam etti. Peş peşe gelen amatör şarkıları, internet ortamında çok dinlenerek Avrupa/Türkiye’de adından sıkça söz ettirmeyi başardı.

Albümleri

2004 yılında ilk profesyonel albümü olan “Kapak Olsun” albümünü çıkarttı. Bu albümde ”Bir fidan gibi” ve “Aşkın derya oldu” isimli iki çalışmasına klip çekerek yoluna devam etti.

2010 yılında “Apaçi misin?” albümü hazırlıklarına başlayan Akman, 2011 yılında ise “Apaçi” şarkısıyla Türkiye ve hatta dünya genelinde büyük ses getirdi.

Türkiye’nin, o dönem en popüler gece programı olan ve Kanal D’nin yayınladığı Okan Bayülgen’in sunumunu yaptığı Disko Kralı’na bir ayda tam 3 defa katıldı.

2011 Yılı içerisinde “Apaçi misin?” albümünün sözleşmesini Süper Müzik (Avrupa Müzik) ile yapan Akman. Albümün çıkmasına az bir zaman kala ailevi nedenlerden dolayı iptal etmek zorunda kalır.

2019 yılında yeni single şarkısı ”Değişik Duygular” ile müzik hayatına kaldığı yerden devam etmeye başladı. Bu çalışmasına bir de klip çekildi.

Albümleri: “Kapak Olsun”, “Apaçi misin?”

Klipleri: “Bir Fidan Gibi”, “Aşkın Derya Oldu”, “Değişik Duygular”

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler