Ana SayfaKimdirNazenin Tokuşoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Nazenin Tokuşoğlu Kimdir?

Nazenin Tokuşoğlu Kimdir? Nazenin Tokuşoğlu Kaç Yaşında? Nazenin Tokuşoğlu Aslen Nereli? Nazenin Tokuşoğlu Hangi Burç? Nazenin Tokuşoğlu hakkında merak edilenler ve bilinmesi gerekenler detaylarıyla haberimizde…

Nazenin Tokuşoğlu Kaç Yaşında? Nazenin Tokuşoğlu Aslen Nereli? Nazenin Tokuşoğlu Hangi Burç?

4 Ağustos 1976 tarihinde Konya’da dünyaya gelen Tokuşoğlu aslen İzmirlidir. Şu an 42 yaşında olan Tokuşoğlu burcu aslan burcudur.

Bugün Doğan Ünlüler

Nazenin Tokuşoğlu Kimdir?

Göksenin adında bir erkek kardeşi vardır. Babası emekli olduktan sonra Onur Hava Yolları şirketinde pilotluk yapmakta iken son seferinde Danimarka’nın başkenti Kopenhag’ın 251 kilometre batısındaki Billund Havalimanı’na iniş sırasında kalp krizi geçirerek 4 haziran 2003 tarihinde vefat etti.

Nazenin Tokuşoğlu Ankara TED kollejinden mezun olmuş lisans eğitimini İstanbul’da Mimar Sinan Üniversitesinden tamamlamıştır. Okul yıllarında basketbol oynadı.Fatih Altaylı‘nın sunduğu “Teketek” proğarak 1999 yılında gazeteciliğe başladı. İleri ki yıllarda ise Kanal D ana haber, Show ana haber ve kuruluşundan bugüne Haber Türk televizyonunda haber muhabiri olarak görev yapmış olan Nazenin Tokuşoğlu, “Neler Oluyor Hayatta” isimli programını hazırlayıp sunmaktadır ve aynı zamanda Gazete Habertürk muhabiridir.

Tokuşoğlu, İstanbul’da hayata tutunmaya çalışan Afrikalıların yaşamından bir kesit sunan”Komşum Afrikalı” ve “Yaşasın Okulumuz” adlı Anadolu’nun köy okullarını dolaşarak gerçekleştirdiği belgeseli yapmıştır.

Brad Pitt, Reese Witherspoon, Tilda Swinton, Shakira, PSY, Acun Ilıcalı, Cem Yılmaz, Nihat Özdemir, Ferzan Özpetek, Mustafa Sandal, Derya Büyükuncu, Nihat Altınkaya, Defne Joy Foster, Hülya Avşar, Turgut Özakman, Muazzez İlmiye Çığ, Güneri Civaoğlu, Nevin Yanıt gibi dünyada ve Türkiye’de ünlü olan birçok önemli isimle özel röportaj yapmıştır.

2012 yılında Nazenin Tokuşoğlu Survivor adasını ziyaret etmiştir. Bu ziyaret sırasında da Acun Ilıcalı kendisine yarışmacı olmayı teklif etmiş ve bir yıl sonra programa yarışmacı olarak katılmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler