Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 6. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ali'nin Aşk İtirafı Pilot'un Aşk...

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 6. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ali’nin Aşk İtirafı Pilot’un Aşk Mücadelesi!

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Kimse Bilmez merak edilen 6. yeni bölümü ile 16 temmuz salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Pilot, Duygu’yu kötü adamlardan kurtarmaya çalışırken hapishaneye düşecek. Sevda’nın peşini bırakmayan Uygar, yeni planlar yapmaya devam edecek. Sevda’nın Ali’yi umutsuz sevgisini kalbine gömmeye  çalışacak ama Ali, Tuğrul babasına Sevda’ya tutulduğunu itiraf edecek. Ali’nin aşk itirafı Pilot’un aşk mücadelesi bölüme damga vuracak.

Salı Dizileri 2019

Ali’nin Aşk İtirafı Pilot’un Aşk Mücadelesi!

Kimse Bilmez 6. Bölüm 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, Tuğrul babasına Sevda’yı sevdiğini itiraf ediyor. Sevda, bu itirafı duyuyor ama umutsuz olduğu aşkını kalbine gömüp reklam ajansında işe başlıyor. Duygu, Pilot’un kendisi yüzünden hapse girmesinden vicdan azabı çekiyor. Pilot, kendisini satanlarla hapiste hesaplaşıyor. Uygar, Sevda’yı her bir taraftan kuşatıp her yolun kendisine çıkmasını  planlıyor. Ali’de her şeyin farkında sessizce olayları takip ediyor.

İşte Kimse Bilmez 6. Bölüm 2. Fragmanı..

KİMSE BİLMEZ 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Köksal, Hayriye’ye 5 yıldır içini kemiren sırrını sonunda anlatıyor. Ali’nin oğlunu ölmesine sebep olan kişinin kendisini olduğunu, bunu yapması için tehdit edildiğini ve buna mecbur kaldığını söylüyor. Eve gelen Sevda, tüm konuşulanları duyuyor. Arkasından Ali’de eve geliyor ama şuursuzca evden çıkıp gidiyor. Ali, ne olduğunu anlamak için tekrar eve dönüyor. Köksal’la konuştuktan sonra Sevda’ya ayrılma dediği yerde bulamıyor.

Pilot, sahilde Sevda’yı görüp hemen Uygar’a haber verdiriyor. Uygar, Sevda’yı arıyor bulamıyor. Ali’de bulamayıp eve dönüyor. Sevda, ise kendisini boğazın sularına bırakacakken vazgeçip bir otele gidiyor. Otele giren Sevda’yı gören kadın tüccarları ona pusu kuruyorlar. Ali, son anda adamların elinden Sevda’yı kurtarıyor. Sevda, Uygar’ın evine Sinan’ı görmeye gidiyor. Adamlar Ali’nin dükkanına gelip Sevda’yı istiyorlar. Ali, onlarla kavgaya tutuşup onları bir daha mahallede görmek istemediğini söylüyor.

Sevda, annesine Ali’ye her şeyi anlatacağını söylüyor. Annesi kızını söylememesi konusunda ısrar ediyor. Tuğçe, Sevda’nın sakladığı sırrı öğrenip Uygar’a bildirmek için harekete geçiyor. Sevda, Ali’ye çok aşık olduğunu söylüyor ve Tuğçe’nin evinden çıkıp Ali’nin evine gidiyor.

 Kimse Bilmez 6. Bölüm Yeni Fragman Geldi! Duygu Hapishaneye Pilot’u Ziyarete Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler