Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 6. Bölüm Yeni Fragman Geldi! Duygu Hapishaneye Pilot'u Ziyarete Gidiyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 6. Bölüm Yeni Fragman Geldi! Duygu Hapishaneye Pilot’u Ziyarete Gidiyor!

Atv ekranlarının büyük beğeni ile izlenen dizilerinden Kimse Bilmez 6. yeni bölümü ile 16 temmuz salı günü ekranlara gelecek. Dizinin merak edilen yeni bölümünde; Sevda, Ali’ye babasının oğlunun katili olduğunu itiraf etmek isteyecek ama yapamayacak. Ali’ye sırılsıklam aşık olan Sevda, Ali’nin kalbinin oğluyla birlikte öldüğünü söylemesinden sonra iyice umutsuzluğa kapılacak. Pilot, Duygu’nun dükkanına dadanan saldırganlarla kavga ettiği için hapse düşüyor. Duygu hapishaneye Pilot’u ziyarete gidiyor.

Salı Dizileri 2019

Duygu Hapishaneye Pilot’u Ziyarete Gidiyor!

Kimse Bilmez 6. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Pilot, kavgadan hapishaneye düşüyor. Duygu’yu canından çok seven Pilot, orada olmak umurunda değil onun istediği tek şey onun yakınında olmak. Duygu, teşekkür etmek için Pilot’u ziyarete hapishaneye gidiyor. Onun için yiyecek giyecek getirdiğini söyleyen Duygu, kendisinin yüzünden başını belaya soktuğu için özür diliyor. Pilot, Duygu’nun arkasından, ‘Senim gibi belaya can kurban be’ diyor.

İşte Kimse Bilmez 6. bölüm yeni fragmanı…

KİMSE BİLMEZ 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Köksal, Hayriye’ye 5 yıldır içini kemiren sırrını sonunda anlatıyor. Ali’nin oğlunu ölmesine sebep olan kişinin kendisini olduğunu, bunu yapması için tehdit edildiğini ve buna mecbur kaldığını söylüyor. Eve gelen Sevda, tüm konuşulanları duyuyor. Arkasından Ali’de eve geliyor ama şuursuzca evden çıkıp gidiyor. Ali, ne olduğunu anlamak için tekrar eve dönüyor. Köksal’la konuştuktan sonra Sevda’ya ayrılma dediği yerde bulamıyor.

Pilot, sahilde Sevda’yı görüp hemen Uygar’a haber verdiriyor. Uygar, Sevda’yı arıyor bulamıyor. Ali’de bulamayıp eve dönüyor. Sevda, ise kendisini boğazın sularına bırakacakken vazgeçip bir otele gidiyor. Otele giren Sevda’yı gören kadın tüccarları ona pusu kuruyorlar. Ali, son anda adamların elinden Sevda’yı kurtarıyor. Sevda, Uygar’ın evine Sinan’ı görmeye gidiyor. Adamlar Ali’nin dükkanına gelip Sevda’yı istiyorlar. Ali, onlarla kavgaya tutuşup onları bir daha mahallede görmek istemediğini söylüyor.

Sevda, annesine Ali’ye her şeyi anlatacağını söylüyor. Annesi kızını söylememesi konusunda ısrar ediyor. Tuğçe, Sevda’nın sakladığı sırrı öğrenip Uygar’a bildirmek için harekete geçiyor. Sevda, Ali’ye çok aşık olduğunu söylüyor ve Tuğçe’nin evinden çıkıp Ali’nin evine gidiyor.

Kimse Bilmez 6. Bölüm Fragmanı Geldi! Benim Kalbim Oğlumla Beraber Öldü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler