Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 6. Bölüm Fragmanı Geldi! Benim Kalbim Oğlumla Beraber Öldü!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 6. Bölüm Fragmanı Geldi! Benim Kalbim Oğlumla Beraber Öldü!

Atv ekranlarının büyük beğeni ile izlenen dizisi Kimse Bilmez 5. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Sevda, babasının annesine yaptığı itirafı duyuyor. Ali’ye sırılsıklam aşık olan Sevda, babasının Ali’nin oğlunun katili olduğunu duyunca yıkılıyor ve evden çıkıp gidiyor. Tuğçe, Uygar’la iş birliği yapıp Sevda’nın sakladığı şeyi öğrenmeye çalışıyor. Sevda, Ali’ye her şeyi anlatmak için yanına gidiyor. Tekrar aşık olursa onun için her şeyden vazgeçip vazgeçmeyeceğini soruyor. Ali ise ‘Benim kalbim oğlumla beraber öldü’ diyor.

Salı Dizileri 2019

Benim Kalbim Oğlumla Beraber Öldü!

Kimse Bilmez 6. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Uygar, Sevda’nın ve ailesinin kendisinden büyük bir şey sakladığının farkına varıyor ve Tuğçe’ye Sevda’dan bu gerçeği öğrenmesini istiyor. Sevda’ya içki içirip ağzından laf almaya çalışan Tuğçe sızıyor. Sevda, kendisini Ali’nin evinin önünde buluyor. İkili oturup konuşurken Sevda, Ali’ye bir gün aşık olursa onun için hayatındaki her şeyden vazgeçip vazgeçmeyeceğini sorduğunda Ali, kalbinin oğluyla birlikte öldüğünü söylüyor.

İşte Kimse Bilmez 6. bölüm fragmanı…

KİMSE BİLMEZ 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Köksal, Hayriye’ye 5 yıldır içini kemiren sırrını ona anlatıyor. Ali’nin oğlunu öldüren kişinin kendisini olduğunu, bunu yapması için çocukları üzerinden tehdit edildiğini ve buna mecbur kaldığını söylüyor. Eve gelen Sevda, her şeyi duyuyor. Arkasından Ali’de eve geliyor ama şuursuzca evden çıkıp gidiyor. Ali, ne olduğunu anlamak için tekrar eve dönüp Köksal’la konuştuktan sonra Sevda’yı bıraktığı yerde bulamıyor.

Pilot, sahilde Sevda’yı görüyor ve hemen Uygar’a haber verdiriyor. Uygar arıyor bulamıyor. Ali’de bulamayıp eve geliyor. Sevda, ise kendisini boğazın sularına bırakacakken dönüp bir otele gidiyor. Otele giren Sevda’yı gören kadın tüccarları Sevda’ya pusu kuruyorlar. Ali, son anda adamların elinden Sevda’yı bulup kurtarıyor. Sevda, Uygar’ın evine kardeşini görmeye gidiyor. Karanlık adamlar Ali’nin dükkanına gelip Sevda’yı istiyorlar. Ali, onlarla kavgaya tutuşup bir daha mahallede onları görmek istemediğini söylüyor.

Sevda, annesine kendisinin öyle bir babası olmadığını, Ali’ye her şeyi anlatacağını söylüyor. Annesi kızını söylememesi konusunda ikna ediyor. Tuğçe, Sevda’nın sakladığı sırrı öğrenip Uygar’a söylemek için harekete geçiyor. Sevda, Ali’ye çok aşık olduğunu söylüyor ve Ali’nin evine gidip ona gerçeği açıklamaya çalışıyor ama yapamıyor.

 Kimse Bilmez 5. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Sevda’yı İntihara Sürükleyen Sebep Ne?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler