Ana SayfaKültür ve SanatMüzikFazıl Say, 31. Yıl Açıkhava Buluşmaları’nda bir kez daha dinleyicileriyle buluşuyor...

İlgili Postlar

Fazıl Say, 31. Yıl Açıkhava Buluşmaları’nda bir kez daha dinleyicileriyle buluşuyor…

21. yüzyılın en önemli sanatçılarından besteci, dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say dinleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü sanatçının konseri 17 Temmmuz Çarşamba gecesi Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosun’da saat 21.15’te gerçekleşecek.

Resitalde prömiyeri geçtiğimiz yıl Çanakkale’de gerçekleştirilen Truva Sonatı ile Fazıl Say dinleyicileri selamlayacak. Truva Yıl’ı kapsamında Çanakkale Belediyesi’nin sipariş ettiği 40 dakikalık ve 10 bümlük bir piyano sonatı olan Truva Sonatı; Ozan Anlatıyor, Homeros, Ege Rüzgarları, Sparta, Helen, Aşk, Troya, Aşil, Savaş, Truva Atı ve Sonsöz bölümlerinden oluşuyor. Sanatçı Fazıl Say etkileyici ve güçlü piyanosuyla müzikseverlerin karşısında olacağı gecede; kendi eserlerini ve çağdaş bestecilerin eserlerini de taksim edecek.

Ünlü piyanist Fazıl Say’ın sahne alacağı gece, ENKA, 31. Yıl Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları kapsamında gerçekleşecek.

Etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler