Ana SayfaÜnlülerSelami Şahin İddialara Son Noktayı Koydu!

İlgili Postlar

Selami Şahin İddialara Son Noktayı Koydu!

Şarkıcı Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin bir süredir Didem Soydan ile beraber. Daha önce beraber olduğu İrem Derici ile ilişkisinde ailesiyle sorun yaşayan ve ilişkisini sonlandıran Lider Şahin bu sefer yine aynı durum ile karşı karşıya kadığı idda edildi. Bu sefer durumda Lider Şahin’in babası Selami Şahin iddalara yanıt verdi.

“Onların Hayatlarına Karışmam”

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Selami Şahin  Didem Soydan’ın istenmeyen gelin iddalarına şu sözleri söyledi: “Çocuklarımla arkadaş gibiyim. Her şeyi dost ve arkadaşça paylaşırız. Onlar büyüdü ben onların hayatına karışmam sizin bildiğiniz kadar benim de bilgim var. Biz çocuklarımızın hayatına karışmıyoruz. Sorularınıza cevap verecek bilgimiz de yok. Her insanın gençken sevgilisi olmuştur. Oğlum bununla niye birlikte oldun diye karışmayız.”

Lider Şahin Yine Ailesi İle Karşı Karşıya!

“Onlar Bizim Hayatımıza Karışmazsa Bizde Karışmayız”

Selami Şahin’in eşi Didem Şahin ise, “Biz karı-koca hayatımızı yaşıyoruz. Mutluyum. Benim tarafımdan veto yok. Çocuklarımızın bir hayatı var onlar büyüdü hepimizin bir hayatı var onları yaşıyoruz. Haberler beni üzmüyor. Onlar bizim hayatımıza karışmadığı sürece bizde karışmayız.” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler