Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 5. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Sevda'yı İntihara Sürükleyen Sebep Ne?

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 5. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Sevda’yı İntihara Sürükleyen Sebep Ne?

Atv ekranlarının yeni dizisi Kimse Bilmez 5. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Dizi 5. yeni bölümüyle 9 temmuzda ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Sevda, Ali’nin kardeşini vurduğunu düşünüyor. Ali, kendisinin masumiyetini ispatlamak için elinden geleni yapıyor. Sevda, Ali’ye aşık oluyor ama babasının katil olduğunu öğrendikten sonra evden kaçıyor ve intihar etmeyi düşünüyor. Sevda’yı intihara sürükleyen sebep ne?

Salı Dizileri 2019

Sevda’yı İntihara Sürükleyen Sebep Ne?

Kimse Bilmez 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sevda, birden kayboluyor. Ali, Sevda’nın kaybolduğunu öğrenip onu aramaya koyuluyor. Duygu’nun evine giden Pilot, bu durumdan memnun pekte memnun olmuyor. Uygar, Sevda’nın kaybolduğunu öğrendikten sonra Sevda’nın annesiyle babasına onun nerede olduğunu bilmedikleri için onlara sert konuşuyor. Ali, Uygar’ı ormanlık bir alana götürüp kafasına silah dayıyor. Ali’yi çok aşık olan Sevda, babasının annesine yaptığı itirafı duyup onun katil olduğunu öğrendikten sonra imkansız aşkı için çaresiz kalıyor ve intihar etmeye karar veriyor.

İşte Kimse Bilmez 5. bölüm 2. fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1146840059196452865

KİMSE BİLMEZ 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Sevda, kardeşini kanlar içinde bulur. Ali’nin de elinde silah olduğunu görünce kardeşi vuran kişiyi o zanneder. Polisler Ali’yi karakola götürürler. Karakola giderken Ali, Hüdaverdi’yi görünce ondan Kurt beyi aramasını söyler. Sevda, kardeşinin durumunun kritik olduğunu öğrenir ve Ali’ye öfkesi artmaya başlar.

Uygar, hastanede hiç bir şey bilmiyormuş gibi onların yanında olur. Sevda’nın annesi Ali’yi sorduğunda Sevda, bilmediğini polislerin götürdüğünü söyler.Bunu duyan Uygar, telaşlanarak hastaneden ayrılır. Ali’nin ölmediğini öğrenen Uygar ile amcası tutuşmaya başlar. Ali’yle Sevda’yı ayırmayı başardığını zanneden Uygar, Sevda ile yakınlaşmanın çarelerini aramaya başlar.

Köksal’ın Ali’den korktuğunu anlayan Uygar, bunu fırsata çevirmeye başlar. Ali ise karakoldan kurtulmayı başarır ve Sinan’ı vuran Kepçe’nin peşine düşer. Bu arada, Pilot’da Sinan’ı vuranın Ali olduğunu düşünür ve oda Ali’nin peşine düşer. Karşı karşıya gelen iki kardeş Ali ve Pilot, birbirlerinin kardeş oldukların bilmeden ölümüne kavgaya tutuşurlar. Kavga sırasından Pilot’un ağzından çıkan ‘Güçlü olan değil vazgeçmeyen’ sözünü duyan  Ali afallar. Tüm bunlar olurken Köksal, eşi Hayriye’ye büyük bir itirafta bulunur.

Kimse Bilmez 5. Bölüm Fragmanı Geldi! Pilot’dan Duygu’ya Aşk Dolu Sözler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler