Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 47. Bölüm Fragmanı Geldi! Sanem İle Can Barışıyorlar!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 47. Bölüm Fragmanı Geldi! Sanem İle Can Barışıyorlar!

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Erkenci Kuş 47. yeni bölümü ile 9 temmuz salı akşamı izleyicileriyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacak merakla bekleniyor. Uzun zamandır birbirlerini seven ama inat edip biri ötekinden ilk hamleyi beklerken Sanem dayanamayıp Can’a ilk hamleyi yapıyor ve onu öpüyor. Sanem ile Can barışıyorlar. Detaylar haberimizde…

Salı Dizileri 2019

Sanem İle Can Barışıyorlar!

Erkenci Kuş 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sanem, birden bire Can’ı öpüyor ve ondan özür dileyerek oradan uzaklaşıyor. Hemen arkadaşlarına gidip Can’la öpüştüğünü ama bir şey olmadığını söylüyor. Onun ağzı kulaklarında hallerini gören arkadaşları şok oluyor. Can, gelip eski teknesini görünce şaşırıyor ve onun orada ne aradığını soruyor. Sanem Can’a, teknesini geri aldığını söylüyor. İnadı bir yana bırakan ikili bir araya geliyorlar ve Can, Sanem’e o tekneye artık bizim teknemiz diyeceğini söylüyor.

İşte Erkenci Kuş 47. bölüm fragmanı..

ERKENCİ KUŞ 46. BÖLÜM ÖZETİ!

Can ile Sanem uzun süredir inatlaşıp birbirlerine aşklarını itiraf edemiyor duruma gelmişlerdi. Can ile Sanem’in bu ayrılık süresinde huyları da değişir ve birbirlerine terk düşerler. İkili arasındaki bu tutkulu aşk yaşadıkları sorunları çözebilecek güçteyken, ikili arasında yeni bir dönem başlar ve ortak olurlar. Artık her anları birlikte geçmek zorunda olan iki aşık biri ötekinden bir hamle beklemekte. Aynı zamanda birbirlerini de kaybetmekten korkmaya başlayan iki aşık birbiri için her şeyi yapmaya hazır duruma gelirler.

Can, Sanem’in kendisine yaptığı muzurlukların farkındadır ama ilk hamleyi ondan bekler. Sanem, her yaptığı hamlede vurur kaçar ama bir sonraki hamleyi ondan bekler. Sanem ve Can hiç bir şeyi değiştirmeden birbirlerini ölesiye sevdiklerini itiraf edebilecekler mi? Emre ile Leyla yeni bir işe girişimde bulunurlar. Leyla’ya yardım elini uzatan kişi eski müzik hocası Ferit olacak. Bu beklenmedik yardım eline Emre’nin tepkisi ne olacak bilinmiyor. Can, Sanem’e kremlerini kurtarmak için yardım ediyor.

Can, Sanem’in kremlerini kurtarmak için yaptığı hamleyle birlikte ona karşı olan duygularının önüne geçemeyeceğini anlayacak.

 

 

 Erkenci Kuş 45. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Sanem Muzipliği Bırakmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler