Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz Hakim Karşısına Çıkacak!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz Hakim Karşısına Çıkacak!

Fenomen Dj Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı müstehcen paylaşımından sonra büyük tepki almıştı. Günlerce cevap vermeyen Durmaz, günler sonra o videonun kendisinin olmadığını ve o videoyu avukatına gönderirken yanlışlıkla paylaştığını söylemişti. Büyük tepki yaratan videonun hızla sosyal medyada yayılmasından sonra Türkiye’nin bir çok yerinden avukatlar devreye girmiş ve Durmaz hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Kerimcan Durmaz Hakim karşısına çıkacak. Durmaz’ın yargılanacağı gün belli oldu.

Kerimcan Durmaz Kimdir?

Kerimcan Durmaz Hakim Karşısına Çıkacak!

Kerimcan Durmaz’ın sosyal medya hesabından müstehcen video paylaşmasından sonra Durmaz hakkında suç duyurusunda bulundu. Durmaz hakkında, müstehcenlik suçundan 2 yıldan 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Ünlülerle arası iyi olan Durmaz’a, ünlülerden de tepkiler yağdı. Bu yaptığının affedilemeyeceğini, onu takip eden çocuk yaşta insanlarda olabileceğini düşünerek onu ayıpladıklarını söylediler.

DAVA 4 ARALIKTA GÖRÜLECEK!

Durmaz’ın davası 4 aralık saat 14:00’da görüleceği öğrenildi. Davalının eğer o gün ve saatte mahkemeye katılmadığı taktirde ikinci mahkemede polis zoruyla getirileceği bildirildi. Durmaz, müstehcen videosunun sosyal medyada yayılmasından sonra günlerce cevap veremedi ve sonunda suskunluğunu bozarak, o videonun aslında kendisine ait olmadığını, kendisine başka birinden geldiğini ve bu videoyu avukatına ileteceği zamanda yanlışlıkla sosyal medya hesabından paylaştığını söylemişti.

Ünlü fenomen Dj Kerimcan Durmaz’ın bu paylaşımından sonra, avukatlar, Merve Saruhan Aydıngöz ile Melih Altıkardeş, o paylaşımın sosyal medyada paylaşılmasından sonra, Bursa Adliyesi’ne giderek Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundular. Adı geçen Avukatlar, milyonlarca takipçisi olan Kerimcan Durmaz’ın ‘hayasızca hareketler’, ‘cinsel taciz’ ve tespit edilecek diğer suçlardan da cezalandırılmasını istedi. Avukatların, savcılığa suç duyurusunda bulunmasından sona, bir çok aile de BTK’ye şikayetlerde bulundu.

Durmaz hakkında, soruşturma başlatan savcılık hazırladığı iddianame, mahkeme tarafından kabul edildi. Kerimcan Durmaz’a ‘müstehcenlik’ suçundan 6 aydan 2 yıla hapis cezası istemi ile dava açıldı. Suç duyurusunda bulunan avukatlardan Melih Altıkardeş Kerim Can Durmaz’ın mahkemesinin 4 aralıkta görüleceğinin açıklamasında bulundu. Dava, İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi Adliye Sarayı 16’ncı Asliye Ceza mahkemesinde, 4 aralıkta saat 14.00’da görüleceği ve  Kerimcan Durmaz’ın ilk mahkemeye katılmaması durumunda, ikinci mahkemeye polis zoruyla getirileceği duyuruldu.

Kerimcan Durmaz’dan Cinsel İçerikli Paylaşım!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler