Ana SayfaDizilerAfili Aşk 5. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ayşe'nin İtirafı Başına Dert Açacak!

İlgili Postlar

Afili Aşk 5. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ayşe’nin İtirafı Başına Dert Açacak!

Kanal D ekranlarının yeni gözde dizilerinden Afili Aşk 5. yeni bölümü ile 10 temmuz çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kerem, Ayşe’nin çalışmayacağını ve evde oturmasını istediğini söylüyor. Ceyda, Ayşe ile Kerem’in gerçek bir evlilik yapmadığını seziyor ve onların açıklarını bulmaya çalışıyor. Eline büyük bir koz geçen Ceyda, bu kozu kullanacak. Ayşe’nin itirafı başına dert açacak.

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe’nin İtirafı Başına Dert Açacak!

Afili Aşk 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kerem, Ayşe’yi zor durumdan kurtardığı için böbürlenirken, bu sefer Ayşe Kerem’i zor durumdan kurtarıyor. Havalara uçun Kerem, Ayşe’yi havalara kaldırıyor. Sabri ise gazeteden duyduğu haberlerle Kerem’le Ayşe’nin ayrılacağı zannedip mahallede sevinç çığlıkları atarken Rıza’nın tokadıyla kendisini hastanede buluyor. Ceyda, Kerem’i arayıp Ayşe’nin Kerem’e yaptığı sahte evliliğini itiraf ettiği ses kaydını dinletiyor.

İşte Afili Aşk 5. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/7sRPiJdsCNs

AFİLİ AŞK 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Kerem, Volkan’nın düzenlediği partisinde babasına yakalanıyor. Kerem, babasına her şeyi itiraf edecekken Ayşe geliyor ve durumu kurtarıyor. Evde mutlu eş rolü oynayan ikilinin kendilerinden önce çocuk yapacaklarından korkan Hülya, Samet’e dokuz doğuran karışımlarını yediriyor. Evi böcekler basıyor. Ev ilaçlandıktan sonra 24 saat eve giremeyeceklerini öğrenen ev sakinleri böceklerin Hülya’nın Samet’e yedirdiği karışımdan olduğunu anlıyorlar.

Melehat, Ayşe’yi özlüyor ve onları eve yemeğe davet ediyor. Kerem, yemekten sonra gizlice Volkan’ı çağırıp eğlenmeye çıkar ama sokakta hamile bir kadının feryatlarını duyunca, onu mahallenin ebesine yetiştirirler. Rıza, arkadaşının eşinin doğum yapacağını öğrenir ve Kerem’in arabasını ister. Kerem’in evde olmadığını anlayınca sinirlenir ama sokakta Kerem’i havalara uçuran mahalleliyi görünce onunla gurur duyar. Hatta Kerem’in alnından öper.

Kerem’in ikinci girişimi de suya düşer. Ayşe’nin şirkette işe başladığını çekemeyen Ceyda, Ayşe’ye tuzak kurar. Onun ağzından müşterilere hakaret mesajları yazar. Kerem, Ayşe’nin masum olduğunu ispatlar. Ceyda, bu olayda kendi adını vermemesi için bilişimciyi işinden eder. Hülya, içinde şap olan kahveyi Kerem’in içmesini sağlaması için tuzak kurar. Ama o kahveyi Volkan yanlışlıkla içer. Kerem, Volkan’la birlikte çapkınlığa çıkar. Ayşe’de Berk’in ısrarına dayanamayıp son kez görüşür. ikili başka kişilerle görüntülenip magazincilere yakalanır.

 Afili Aşk 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ayşe Kerem’i Kıskanmaya Mı Başlıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler