Ana SayfaDizilerAfili Aşk 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ayşe Kerem'i Kıskanmaya Mı Başlıyor?

İlgili Postlar

Afili Aşk 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ayşe Kerem’i Kıskanmaya Mı Başlıyor?

Kanal D ekranlarının yeni gözde dizisi Afili Aşk 4. son bölümü ile izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kerem’in dışarı çıkıp eğlenceye gitme planları suya düşüyor ve her seferinde yakalanıyor. Ceyda’nın Ayşe’ye kurduğu tuzak sonunda masum bir  kişi işinden kovuluyor. Ayşe’nin masumiyeti anlaşılıyor. Kerem’le Ayşe başka kişilerle magazinin diline düşüyor. Afili Aşk 5. bölüm fragmanı geldi. İkili arasına kıskançlık giriyor. Ayşe Kerem’i kıskanmaya mı başlıyor?

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe Kerem’i Kıskanmaya Mı Başlıyor?

Afili Aşk 5. bölüm fragmanında; Kerem, sert çıkıp Ayşe’nin bundan sonra çalışmayacağını ve evinde oturacağını söylüyor. Yelda, oğlunun bu kararına seviniyor ve Ayşe’nin eğitiminde onun yanında olacağını söylüyor. Şirketin yeni çalışacağı firmanın sahibi Kerem’in tanıdığı bir kadın çıkıyor. Kerem, kadını etkilemeye çalışırken Ayşe onları yakalıyor. Kerem, Ayşe’nin kendisini kıskandığını anlıyor ve sorgulamaya başlıyor.

İşte Afili Aşk 5. bölüm fragmanı…

https://youtu.be/PYnoVLK8Xzs

AFİLİ AŞK 4. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kerem, Volkan’nın partisinde babasına yakalanıyor. Tam sıkışmışken ve her şeyi itiraf edecekken Ayşe gelerek durumu kurtarıyor. Evde mutlu eş rolü oynayan ikilinin kendisinden önce çocuk yapacaklarından korkan Hülya, Samet’e dokuz doğuran karışımları yediriyor. Evi böcekler basıyor. Ev ilaçlandıktan sonra 24 saat eve giremeyeceklerini öğrenen ev sakinleri böceklerin Hülya’nın Samet’e yedirdiği karışımdan olduğu anlaşılıyor.

Melehat Ayşe’yi özlüyor ve onları yemeğe davet ediyor. Kerem, bu durumdan memnun değildir. Yemekten sonra gizlice Volkan’ı çağırıp eğlenmeye çıkar ama sokakta hamile bir kadının feryatlarını görünce, hamile kadını ebeye yetiştirirler ve çocuk doğar. Rıza’yı arkadaşının eşinin doğum yapacağını öğrenip Kerem’in arabasını ister. Kerem’in evde olmadığını öğrenince sinirlenir ama sokakta Kerem’i havalara uçuran mahalleliyi görünce rahatlar. Hatta Kerem’in alnından öper.

Kerem’in ikinci dışarı çıkma girişimi de suya düşer. Ayşe’nin şirkette işe başladığını hazmedemeyen Ceyda, Ayşe’ye tuzak kurar. Onun ağzından müşterilere hakaret mesajları yazar. Kerem, Ayşe’nin masum olduğunu ispatlar. Ceyda, kendi adını vermemesi için bilişimciyi işinden eder. Hülya, içinde şap olan kahveyi Kerem’in içmesini sağlamaya çalışır. Ama o kahveyi Volkan içer. Volkan’la Kerem, çapkınlığa çıkarlar. Ayşe’de Berk’in ısrarına dayanamaz görüşür. ikili ayrı ayrı magazincilere yakalanır.

Afili Aşk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Kerem’den Babasına Büyük İtiraf!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler