Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 5. Bölüm Fragmanı Geldi! Pilot'dan Duygu'ya Aşk Dolu Sözler!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 5. Bölüm Fragmanı Geldi! Pilot’dan Duygu’ya Aşk Dolu Sözler!

Atv ekranlarının izleyicileri ekranlara kilitleyen yeni dizisi Kimse Bilmez 4. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizi 5. yeni bölümüyle 9 temmuzda izleyicileriyle buluşacak. Sevda, Ali’yi elinde silahla kardeşini de yerde vurulmuş olarak bulunca, kardeşini Ali’nin vurduğunu sanıyor. Uygar ise Ali’den kurtulduğunu zannedip sevinirken onun tutuklandığını öğreniyor. Ali, masum olduğunu Sevda’ya inandıramıyor. Pilot’la Ali, kıyasıya bir kavgaya tutuşuyor. Kimse Bilmez 5. bölüm fragmanı geldi. Pilot’dan Duygu’ya aşk dolu sözler.

Salı Dizileri 2019

Pilot’dan Duygu’ya Aşk Dolu Sözler!

Kimse Bilmez 5. bölüm fragmanında; Pilot, Duygu’nun eczanesinde bir saldırganın olduğunu fark edip, eczaneye dalıyor. Adamı etkisiz hale getirirken Duygu kolundan bıçakla yaralanıyor. Pilot’da elinden yaralanıyor. Duygu, Pilot’un elini pansuman ederken kendisinin yüzünden başını belaya soktuğunu söyler. Pilot ise istemsiz, ‘ Ben o gözler için ömrümü çürütürüm be’ der. Duygu, Pilot’un ne demek istediğini anlamadığını söyleyince. Önemli olmadığını kendisinin insanlık görevini yaptığını söyler.

İşte Kimse Bilmez 5. bölüm fragmanı…

KİMSE BİLMEZ 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Sevda, kardeşini kanlar içinde yerde yatarken bulur. Ali’nin de elinde silah vardır. Polisler gelir ve Ali’yi karakola götürürler. Karakola giderken Ali, Hüdaverdi’yi görür ve ondan Kurt beyi aramasını olanları anlatmasını söyler. Sinan, hastaneye kaldırılır. Sevda, kardeşinin durumunun kritik olduğunu öğrenince, annesi ve babası gözyaşlarına boğulur.

Uygar’da hastanede hiç bir şey bilmiyormuş gibi onların yanında olur. Sevda’nın annesi Ali’yi sorar. Oda bilmediğini polislerin götürdüğünü söyler. Uygar, Ali’nin yaşadığını öğrenince telaşlanarak hastaneden çıkar. Uygar ile amcası tutuşmaya başlarlar. Sevda’nın ise Ali’ye karşı sevgisi nefrete dönüşür. Ali’yle Sevda’yı ayırmayı başaran Uygar, Sevda ile yakınlaşmanın çarelerini aramaya başlar.

Köksal’ın Ali’den korktuğunu anlayan Uygar, bunu fırsata çevirmeye çalışır. Ali ise karakoldan kurtulduktan sonra Sinan’ı vuran Kepçe’nin peşine düşer. Bu arada, Pilot’da Sinan’ı vuranın Ali olduğunu düşünür ve Ali’nin peşine düşer. İki kardeş Ali ve Pilot, birbirlerinin kardeş oldukların bilmeden ölümüne kavgaya tutuşurlar. Kavga sırasından Pilot’un ağzından çıkan ‘Güçlü olan değil vazgeçmeyen’ Tuğrul babanın kendilerine söylediği bu sözü onun ağzından duyunca Ali afallar. Tüm bunlar olurken Köksal, Hayriye’ye büyük bir itirafta bulunur. Bu itiraf her şeyi değiştirecektir.

Kimse Bilmez 4. Bölüm Fragmanı Geldi! Güçlü Olan Değil Vazgeçmeyen Kazanır!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler