Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 4. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Demir Kendisine Yapılan Planı...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 4. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Demir Kendisine Yapılan Planı Görüyor!

Fox Tv ekranlarının sevilen yeni yaz dizisi Her Yerde Sen 4. yeni bölümüyle 5 temmuz cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Selin ve arkadaşlarının Yıldırım beyin arşivinde kilitli kalmasından sonra Yıldırım bey, Demir’e kendisinin düzgün biri olduğunu ama personelinin onu aşağı çektiğini söyler. Selin şirketten istifa eder. Demir, diğer elemanlarında istifasını beklerken Selin’in Burak yüzünden orada olduğu gerçeğini öğrenir. Personel Demir’i yıldırma çalışmalarına devam ederken Demir’e yakalanırlar. Demir kendisine yapılan planı görüyor.

Cuma Dizileri 2019

Demir Kendisine Yapılan Planı Görüyor!

Her Yerde Sen 4. Bölüm 2. fragmanında; Demir, Burak’a o zarfın neden Selin’in elinde olduğunu sorar. Yaptığının bedelini ödediğini söyleyen Burak’a Demir, Selin’in koşulsuz şartsız ona güvenmesinin bedelinin bu olmayacağını vurgular. Burak, Selin’i arabasına alarak öfkeden ne dediğini bilmez ve umursamaz bir şekilde araba sürer. Demir şirkete girdiğinde personelin kendisi için yaptığı planı görür ve sinirlenir.

İşte Her Yerde Sen 4. bölüm 2. fragmanı…

 

HER YERDE SEN 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Firuze, Demir ile Selin’in birbirlerine aşık olmaları için özel bir tatlı yaparak kapılarının önüne koyup içine de bir not yazıp oradan uzaklaşırlar. Tatlının içine koydukları karışım sayesinde ikili birbirlerine aşık olacaklarını ümit ederler ama tatlılar karıştırırlar ve onlara hazırladıkları tatlıyı kendileri yerler.

Demir’le Selin, eve hırsız girdiğini düşünerek polise giderler. Oradaki yanlış anlaşılmazlıktan dolayı ikili nezarete atılır. Telefon hakkı olan Selin’e Demir, cep telefonunun şifresini verirerek avukatı Yıldırım’ı aramasını söyler. Selin, yanlışlıkla şirketin müşterisi Yıldırım’ı arar. Telefonda ukala konuşunca da Yıldırım bey, karakola gelir.

Yıldırım, Demir’in şirketiyle ilişiğini kesmeyi düşünür. Demir, Yıldırım beyin yıllardır konuşmadığı kızını bulur ve ondan, bu konuda kendilerine yardım etmesini ister. Demir, personele bu konuya karışmamalarını ister. Ama Burak, kendisini kurtarmak için eline bir zarf alır ve Selin’le Yıldırım beyden özür dilemek istediğini söyler. Selin tek başına şirkete girmeyi başaramayınca arkadaşları onun yardımına koşar. Üç kafadar, Yıldırım’ın şirketine gizlice girerler ancak arşiv odasında kilitli kalırlar. Kapı açıldığında, Yıldırım ve Demir’i  karşılarında bulurlar.

Her Yerde Sen 4. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Selin İşinden İstifa Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler