Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 4. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Suna'nın Aylin Olmadığı Anlaşılıyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 4. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Suna’nın Aylin Olmadığı Anlaşılıyor!

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 4. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Suna, Kayra’ya annelik yapmaya devam ediyor ve mutlu bir aile tablosu çizerler. Buna dayanamayan Hande, Aylin’in Suna olduğundan habersiz onun açığını aramaya başlar. Sonunda onun Aylin olmadığını anlayarak Suna’nın yüzüne vurur. Suna’nın Aylin olmadığı anlaşılıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Suna’nın Aylin Olmadığı Anlaşılıyor!

Benim Tatlı Yalanım 4. bölüm 2. fragmanında; Şevket, Nejat’la konuşuyor ve kızı hakkında ona bilgiler veriyor. Ona kızının gözlerine bakarak konuşmasını söylüyor. Kayra’nın okulunda anne kız günü vardır. Nejat, o gün için Suna’ya dans öğretir. Serkan, reklam filmi için kahvehaneye gittiğinde duvarda Aylin sandığı Suna’nın fotoğrafını görür. Kayra’nın okulunda anne kız günü gelir ve ikisi çok güzel bir gösteri sergilerler. Nejat, Kayra’nın mutluluğunu görür ve çok mutlu olur. Hande ise Suna’nın Aylin olmadığını öğrenir ve Suna’ya ‘ Kayra keşke kendi annesiyle dans ediyor olsaydı’ der.

İşte Benim Tatlı Yalanım 4. bölüm fragmanı..

BENİM TATLI YALANIM 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Nejat ile Aylin’in arası bozulduğunu fırsat bilen Hande, Nejat’ın evinde onlara yemek hazırlayacağını söyler. Kayra, Hande’nin evde yemek hazırladığını görünce okuldan anne ve babası ayrılan arkadaşının söyledikleri aklına gelir. Arkadaşıyla birlikte Hande’nin arabasını boyarlar ama Kayra, pişman olup Suna’ya haber verir. Suna, durumu öğrenince, Hayri’ye birlikte arabayı eski haline getirirler. Nejat, durumu öğrenince Kayra’ya çok kızar.

İyi derecede İspanyolca konuşan Suna, Nejat’ın iş toplantısında tercümanlık yapar. Nejat, müşterinin Suna’ya karşı ilgisinden rahatsızlık duyar. Hande’de duruma sinir olup Suna ile ilgili bilgi toplamaya başlar. Sonunda onun yurt dışına hiç çıkmadığını, Afrika hikayesinin yalan olduğunu öğrenir ve  Nejat’a söyler. Nejat’da zaten bildiğini, bu yalanı söylemesi için Aylin’i zorladığını söyler.

Suna, paranın bir kısmını bulup Nejat’a iade eder. Suna, kendisinin anneliği bilmediğini ama annesiz büyümenin nasıl bir şey olduğunu bildiğini söyler. Suna’nın arkadaşı Nejat’a, ondan aldığı parayı ailesinin borcu için aldığını söyler. Suna, Kayra ile vedalaşıp evden çıkar. Nejat, Suna’nın arkasından gitmemesi için seslenir. Dışarı çıktıklarının da Şevket beyi karşılarında görürler.

Benim Tatlı Yalanım 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Suna’nın Yardımına Nejat Yetişiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler