Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Suna'nın Yardımına Nejat Yetişiyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Suna’nın Yardımına Nejat Yetişiyor!

Star Tv ekranlarının yeni yaz dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 4. yeni bölümüyle 4 temmuzda ekranlarda olacak. Dizin son bölümünde; Nejat, Suna’nın ailesinin borçları için kendisinden para aldığını öğreniyor ve ona karşı düşünceleri değişiyor. Üzerine annesiz büyüdüğünü de öğrenince onun tekrar Kayra’ya annelik etmesini istiyor. Ancak Suna’nın babası çıka geliyor ve ikiliyi yan yana görüyor. Suna’nın yardımına Nejat yetişiyor. Suna’nın kızına bakıcılık yaptığını söylüyor.

Perşembe Dizileri 2019

Suna’nın Yardımına Nejat Yetişiyor!

Benim Tatlı Yalanım 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şevket, Suna’ya orada ne yaptığını sorduğunda Nejat, durumu kurtarıp kızına bakıcılık yaptığını söylüyor. Şevket beyle Nejat, oturup uzun uzun konuşuyorlar. Nejat, onun gibi kızına 5 yaşından beri tek başına baktığını ve kızına yanlış bir şey yapmayacağını söylüyor. Şevket durumu öğrenince yumuşuyor. Bir gün Şevket, Kayra’yı görmek için eve geliyor. Suna, babasının yanında kendisine Kayra’nın anne demesinden çok korkuyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 4. bölüm fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Üzgün halde gelen Suna’ya babası yanlış bir şey yapmadığı konuda kızına inanır. Her üzüldüğünde annesinin yokluğunu daha da derinden hisseden Suna’yı babası teselli eder. Suna, Nejat’tan aldığı parayı geri vermek için onunla konuşmaya gider.

Nejat’la Aylin’in arası bozulduğu için Hande’ye gün doğar ve evde onlara yemek hazırlayacağını söyler. Kayra, Hande’nin evde yemek yaptığını görünce okuldan anne ve babası ayrılan arkadaşının söylediği şeyler aklına gelir. Arkadaşıyla birlikte Hande’nin arabasını boyarlar. Suna, durumu öğrenince, Hayri’ye birlikte arabayı temizlerler. Nejat, durumu öğrenince çok kızar.

İspanyolcası iyi olan Suna, Nejat’ın iş toplantısında tercümanlık yapar. Nejat, müşterinin Suna’ya karşı ilgisinden biraz rahatsız olur. Hande’de duruma sinir olup Suna’nın açığını aramaya başlar. Sonunda onun yurt dışına hiç çıkmadığını ve Afrika hikayesinin yalan olduğunu öğrenerek Nejat’a söyler. Nejat’da zaten bildiğini. bu yalanı söylemesi için Aylin’i kendisinin zorladığını söyler.

Suna, paranın bir bölümünü bulup Nejat’a iade eder. Kendisininde annesiz büyüdüğünü, annesiz büyümenin nasıl bir şey olduğunu bildiğini söyler. Suna’nın arkadaşı Nejat’a, ondan aldığı parayı ailesi için aldığını söyler. Suna, Kayra ile vedalaşıp evden çıktığında, Nejat arkasından gitmemesi için seslenir. O sırada Şevket, oradadır ve ikisini yan yana görür.

Benim Tatlı Yalanım 4. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Suna Nejat’la Birlikte Babasına Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler