Ana SayfaÜnlülerMurat Akıncı’dan Zerrin Özer’e şok tehdit

İlgili Postlar

Murat Akıncı’dan Zerrin Özer’e şok tehdit

Murat Akıncı ile evlenmesinin ardından daha mutluluğunu yaşayamadan boşanma kararı alan ve zor günler geçiren Zerrin Özer, yaşanan olayların ardından Akıncı’dan ve annesinden şikayetçi olmuştu. Bu süreçte yaşanan gelişmeler ortaya çıkmaya başladı. Murat Akıncı’dan Zerrin Özer’e şok tehdit gün yüzüne çıktı. Zerrin Özer, Murat Akıncı’nın kendisini neyle tehdit ettiğini söyledi? Zerrin Özer neden Akıncı’nın neden tedavi edilmesi gerektiğini söylediği?

Zerrin Özer’in Eşi Dolandırıcı mı?

Murat Akıncı’dan Zerrin Özer’e şok tehdit

İlk iki evliliği umduğu gibi gitmeyen Zerrin Özer, “Bana bebek gibi bakıyor” dediği Murat Akıncı kısa bir süre önce ile evlenmişti. Ancak bu evlilik, çok ama çok kısa süre içerisinde adeta bir kabusa dönüştü. Kabusa dönüşmesinin nedeni Murat Akıncı’nın dolandırıcı olduğunun ortaya çıkması ve mağdur kadınların itiraflarıydı.

Zerrin Özer, boşanma kararı aldığı Murat Akıncı ile annesi Sevilay Ünal hakkında mahkeme kararıyla 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Sanatçı şikayet dilekçesinde, “Kendimi tehlikede hissettim” notu dikkat çekiciydi. Yaşanan gelişmelerden sonra Zerrin Özer, rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı.

Zerrin Özer kimdir?

Kendimi tehlikede hissettim

Önceki gün Sarıyer Asayiş Şube Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi olan ve şikayet dilekçesi veren Zerrin Özer, şikayet dilekçesinde kendisine psikolojik baskı yapıldığını belirterek şu ifadelere yer verdi;

“Akıncı hakkında kadınları ikna suretiyle dolandırıcılık ve sahte kimlik kullanmak başta olmak üzere birçok suçtan dolayı kendimi tehlikede hissettim. Manevi ve psikolojik olarak yıprandığımdan Akıncı’nın intihar edeceğine dair tehditlerde bulunması ve sürekli olarak psikolojik baskı uygulaması nedenlerinden dolayı önleyici tedbirlerin uygulanmasını istiyorum. Bir sağlık kuruluşuna muayene veya tedavi için başvurarak tedavi hizmetlerinin sağlanmasını talep ediyorum”

Evleneli 3 Gün Olmuştu! Zerrin Özer Boşanıyor!

Uzlaşma Söz Konusu Değil

Akıncı’nın ikametine yaklaşmamasını ve eşyalarına zarar vermemesini de isteyen Özer, “Ünal ve Akıncı’dan davacı ve şikayetçiyim. Hiçbir şekilde uzlaşmak istemiyorum” dedi.

Zerrin Özer’in talebini değerlendiren mahkeme, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında “Murat Akıncı ve Sevilay Ünal’ın, Özer’in evine ve iş yerine 6 ay süreyle yaklaşmasına, eşyalarına zarar vermemelerine” karar verdi.

Mahkeme Akıncı ve Ünal’ın ayrıca Özer’e şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, Zekeriyaköy’deki evden uzaklaştırılmalarına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemelerine karar verdi. Anne ve oğul karara uymazsa 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler