Ana SayfaDizilerErkenci Kuş'un Reytingleri Düşünce Köklü Bir Değişikliğe Gidildi!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş’un Reytingleri Düşünce Köklü Bir Değişikliğe Gidildi!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi geçen sene yaz ayından beri aralıksız bölümlerine devam ediyor. Cumartesi günleri ekranlara gelen dizi yaz sezonunda gününü değiştirdi ve salı günleri yayınlanmaya başladı. Salı günü ise yeni yaz dizisi Kimse Bilmez’le çakışan Erkenci Kuş’un reytingleri düştü. Erkenci Kuş’un reytingleri düşünce köklü bir değişikliğe gidildi. Detaylar haberimizde…

Salı Dizileri 2019

Erkenci Kuş’un Reytingleri Düştü!

Romantik komedi tarzındaki dizi Erkenci Kuş, geçtiğimiz sene yaz döneminde ekranlara gelmeye başlamıştı. Başrollerini, Can Yaman ile Demet Özdemir’in paylaştığı dizide ikinin ekran uyumu beraberinde başarılı oyunculuklarını da katınca dizi beklenenden daha büyük ilgi görmüş ve yeni yaz sezonunda da devam etme kararı almıştı. Yaz boyunca da ekranlarda olacağı açıklanan dizinin planında Ocak ayına kadar sürmesi düşünülüyordu.

CAN YAMAN OCAK AYINDA ASKERE GİDİYOR!

Planlara göre dizi Can Yaman’ın Ocak ayında askere gideceği için Ocak ayına kadar süreceği düşünülüyordu. Erkenci Kuş, 40. bölümü ile yaz sezonuna girerken bir süpriz yaparak yenilenen hikayesiyle ekranlara yeni gününde gelmeye başlamıştı. 17. bölümden sonra dizisinin senaristi Asli Zengin 39. bölümden sonra dizinin senaristliğini bırakmış ve bu görevi Ayşe Kutlu’ya devretmişti.

Cumartesi gününde yayınlanan dizinin yayın günü değiştirilerek yeni yaz sezonunda salı gününe alınmıştı. Ancak, Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri’nin başrollerini paylaştığı Kimse Bilmez dizisiyle çakışınca Erkence Kuş, bir kaç haftadır düşük reytingler almasıyla dizinin takipçileri ve yapım şirketi endişelenmeye başlamıştı.

ERKENCİ KUŞ’UN SENARİSTİ DEĞİŞİYOR!

Reytinglerin düşmesiyle birlikte tahmin edilen durum ortaya çıktı ve Erkenci Kuş’un senaristleri şok bir kararla değiştirildi. Dizinin yeni senaristlerinin artık Fethi Kantarcı ve Saygın Delibaş’ın yazacağı öğrenildi.

İşte Erkenci Kuş 46. bölüm fragmanı..

Erkenci Kuş 46. bölüm fragmanında; Sanem, Can’ın idealindeki kadının özelliklerini öğrenir öğrenmez harekete geçiyor. Onun idealindeki kadın gibi spora başlayıp çok iyi cılbır yapmaya başlıyor. Her şeyin farkında olan Can ise Sanem’i izleyerek olayın keyfini çıkarıyor. İkili bir yıl aradan sonra tekrar bir araya gelebilecekler mi?

Erkenci Kuş 45. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Sanem İle Can Aşklarını İtiraf Edebilecekler Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler