Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 45. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Sanem İle Can Aşklarını İtiraf...

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 45. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Sanem İle Can Aşklarını İtiraf Edebilecekler Mi?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi 45. yeni bölümü ile 25 haziran salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Can, Sanem’in boynunda gördüğü evlilik yüzüğünden sonra onun bir yıldır aşkını boynunda taşımış olduğunu anlar. Can’ın gözleri dolar ama Sanem sadece “ortak” olduklarını söyler, çünkü Can’ın ne düşündüğünü bilemediği için korkar. Sanem, onun için değerli olan bandananın peşine düşer ve onu gizlice alır. Sanem İle Can Aşklarını İtiraf Edebilecekler Mi?

Salı Dizileri 2019

Sanem İle Can Aşklarını İtiraf Edebilecekler Mi?

Erkenci Kuş 45. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Can, Sanem’in odasından gizlice aldığı bandananın peşine düşer. Sanem’de kolyesinin. Öte yandan, Sanem’in kreminin bir an önce reklam filmini çekmeleri gerekiyor. Bütçeleri kısıtlı olduğu için aralarında halletmeleri gerekiyor.İkili birbirlerine aşklarını itiraf etmek için fırsatları değerlendirebilecekler mi?

İşte Erkenci Kuş 45. bölüm 2. fragmanı..

 

ERKENCİ KUŞ 44. BÖLÜM ÖZETİ!

Sanem ve Can, nereye gittiklerini bilmeden sonsuz mavilikte yol almaya başlarlar. Sanem’in nereye gittiği umurunda bile değildir.Onun için önemli olan tek şey Can’nın yanında olmaktır. Düşünür bunları ama onu bunları itiraf etmek için cesareti yoktur. Birbirini seven ikili bir yıl aradan sonra aşklarını itiraf etme fırsatı bulacaklardır. Ancak ikisininde inadından bunu göstermek için birbirinden hamle beklerler.

Yiğit, Sanem’in Can’ın yanına gittiğini öğrenir ve bunu bir türlü hazmedemez. Sanem’i elde etmek için her şeyi yapmaya hazır olan Yiğit’in,  aklında yeni bir plan vardır. Planı sayesinde ajansı karıştırmayı başarır ve tüm ekip hiç ummadıkları bir zamanda kendilerini gözaltında bulurlar. Onlara gelen yardım ise hiç beklemedikleri bir yerden gelir.

Emre ise karısı Leyla ve kendisi için yeni bir başlangıç yapmayı çok ister. Leyla için, ne iş olsa yapmak için hazır olan Emre için iş bulmak pek de kolay değildir. Emre artık eski Emre değildir. Artık Leyla’yı mutlu edebilmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Sanem’le Can için artık yeni bir başlangıç başlar ve ortak olurlar. İkilinin ilişkileri artık farklı bir boyutta devam edecek.

Erkenci Kuş 45. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Sanem Muzipliği Bırakmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler