Ana SayfaÜnlülerEnes Batur Şaka Yaptım Dedi Takipçilerinden Özür Diledi!

İlgili Postlar

Enes Batur Şaka Yaptım Dedi Takipçilerinden Özür Diledi!

Ünlü Youtuber Enes Batur, kısa bir süre önce evlendiğini duyurarak arkadaş çevresiyle birlikte takipçilerini de çok şaşırtmıştı. Enes Batur’un, gerçekten evlenip evlenmediği uzun bir süre konuşuldu. Ancak yakın bir zamanda yeni bir filmi vizyona girdiği için tanıtım amaçlı düzmece olarak bu iddialara göz yumduğu ortaya çıktı. Bir çok takipçisinden de tepki alan Youtuber bir açıklama yapmak zoruna kaldı. Enes Batur şaka yaptım dedi takipçilerinden özür diledi.

Enes Batur Kimdir?

Enes Batur Şaka Yaptım Dedi Takipçilerinden Özür Diledi!

Ünlü YouTuber Enes Batur, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile aslında gerçekten evlenmediğini açıkladı. 10 milyon kişilik aboneye ulaştığı için şaka yaptığını söyleyen Batur, “Şu ana kadar evlendiğimize gerçekten inanan arkadaşlar varsa onlardan özür diliyorum” paylaşımında bulunarak takipçilerinden özür diledi.

Enes Batur’un, Batur Gerçek Kahraman isimli yen filmi vizyona girdi. Filmi vizyona girmeden önce, filmde geçen sahneyi gerçekten evlenecekmiş gibi yayınlayıp, takipçilerini şoke etmişti. Ardından pek çok tv programına katılan Enes Batur, evleneceğini yalanlamadı. Film vizyona girdikten, Enes Batur’da takipçi sayısını yükselttikten sonra durumu açıklama gereği duydu ve bu düzmece evliliğe gerçekten inanan varsa özür diledi.

ENES BATUR’UN FİLMİ GİŞEDE BEKLENEN İLGİYİ GÖREMEDİ!

ünlü YouTuber Enes Batur’un, 31 Mayıs’ta vizyona giren 6 milyon TL’lik bütçeli filmi ‘Enes Batur Gerçek Kahraman’ı, 5 günde sadece 90 bin 353 kişiyle gişede çakıldı. Büyük hayallerle yapılan büyük bücceli film beklenen ilgiyi göremedi.

EVLİLİK OYUNUDA İŞE YARAMADI!

Enes Batur’un büyük hayallerle milyonlar yatırdığı film, vizyona girmesine bir hafta kala rol arkadaşı Damla Aslanalp ile evlendiğini iddia ederek reklam çalışması yapmıştı. Yapılan reklam anlaşması pek işe yaramadı. Tabiri yerindeyse ters tepti. Filmi çıkmadan önce evlenerek kafaları bir hayli karıştıran Enes Batur’un son filminin ilk bir kaç günde gişesi belli oldu. Ama umduğunu bulamadı.

Hedefi yüksek olan Enes Batur’un, Gerçek Kahraman filmin galasında hayallerinin yüksek olduğunu açıklamıştı. Ancak film istenilen ilgiyle karşılaşamadı. Reklam çalışmaları ters tepen Batur, çevresinden ve takipçilerinden af dilemek zorunda kaldı.

 Enes Batur Survivor’a Mı Katılıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler